Damn, kid, you´re a mess, Emmet added, sympathy in his tone.
   "Bite me", I muttered under my breath, and I heard his low chuckle.

Läser om Midnight Sun-utkastet just nu, som jag tycker är helt briljant.. synd att det inte ska publiceras på riktigt, det skulle ha varit en bra bok det. Ska snart gå och lägga mig kanske, imorrn ska jag skjutsa lillasyster till skolan, göra ärenden och plugga som f*n! 
 


413 dagar kvar till Breaking dawn: part 1.. (förlåt mig för att jag redan har börjat räkna)
Riktig pluggdag idag, den första sen jag började känns det som. Har varit för dålig på att sätta mig ner och läsa allt jag ska göra ;) Idag har jag gjort översättningar, förberett seminariefrågor och några AWL-övningar. Det viktigaste vi kommer lära oss verkar vara AcademicWordList inför fortsatt studerande.
Nu är jag trött, är lite småsjuk och började dagen med att se Gladiator.. för att orka plugga. Är fortfarande helt kär i filmen efter filmmusik-kursen i våras.
For all else is dust and air..



Now We Are Free
  

7 poäng till kvalplats, en sjätteplats i tabellen med 4 omgångar kvar. Jag ska inte säga att det går.. eller att det är kört. Om vi bara satsar på att vinna allt så får vi se hur långt det räcker sen.
Btw, nya tränaren Roger Franzén fick en hyfsad start på jobbet, han fick till och med ge oss en sång i slutet.. men det gick väl sådär ;)
Valdag idag och bussarna flaggar.. Själv röstade jag för någon vecka sedan. Det var första gången jag fick rösta och så röstade jag inte ens på riktigt på själva dagen, jaja. Det viktigaste är att man röstar överhuvudtaget och säger sitt.
Än så länge ser det ut som att Alliansen får fortsätta regera. Och Sd kommer in i riksdagen, vilket är en tragedi i sig. Jag satt och läste om de 12 viktigaste valfrågorna för småpartierna (Fi, Sd och Pp) igår och Sd har ju fan inga åsikter om något annat än invandringen, eller deras önskan att inte ha någon invandring alls. Jag fattar inte varför folk röstar på detta, alla vet ju vad de vill på riktigt. Nej, usch vad arg jag blir!

J och jag var i alla fall förbi lägenheten idag, småfixade lite med gardiner, målade dörrkarm och hade det allmänt trevligt med middag och valvaka. Nu börjar det typ kännas som man kan flytta in dit. Börjar bli splittrad om vad jag ska kalla hemma, för tillfället har jag tre platser.

Torsdag. Jag är ledig från lektioner resten av veckan men jag behöver läsa massor. Läsläxor är inte konkreta nog för att man ska känna sig stressad, vilket jag säkert borde vara med tanke på alla böcker jag ska läsa i.
Just nu håller jag på med en riktigt konkret liten uppgift som ska in på måndag, den är fånigt enkel egentligen. Därför går det lite trögt..

For the record, så ska vi inte tala om Väsby i måndags. Det var nog enda och sista bortamatchen jag gick på. Jag, J och hennes studiekamrat S hade det trevligt under dagen när vi hängde i Väsby centrum men matchen var en pinsamhet. Vilundavallen var inte mycket bättre än Kvarnängen, som bjuder på fotboll i division 5 nuförtiden. Spelet var inte mycket bättre än det heller. 

 
 

Elton John–Tiny Dancer

sitting here, waiting for you
never thought I would
and it worries me
Will sleep and miss you
and I think I should
again?

Jag är på jobbet, har en sådär härlig heldag framför mig. Jag ska plugga.. och dricka kaffe. Främst dricka kaffe tror jag.

Idag hade vi fyra timmar föreläsningar nästan i sträck. Det är mycket att hålla reda på och det ploppar upp ny kurslitteratur hela tiden, som jag självklart inte har köpt.. trots att det ligger travar med böcker hemma och plånboken ekar tom. Jaja, nästa kurs kanske man är lite smartare, eller kursen efter det.
Det känns som gymnasiet, lokalerna känns likadana. Den enda skillnaden är väl storleken på vissa salar som har att göra med storleken på vår grupp. Det är skolan helt enkelt, en miljö jag känner utan och innan, det här ska nog gå bra.
Kommer ju aldrig lämna skolan heller, ska ju bli lärare.

Det är inte lätt att va så ung
nej fy fan vad skönt
Skönt att jag slipper bli
25

Det med lägenheten står still framtill helgen när vi faktiskt ska få upp lite färg på väggarna. Har handlat en massa smågrejor idag i alla fall.
En vecka till så kommer fler möbler att finnas bredvid den soffa som redan står där. Få in mina saker i skåpen, ska bli spännande att se vad som finns i botten på de lådor jag samlat på mig sen mitten av tonåren. Det är på riktigt, jag flyttar. När sängen, kläderna och datorn flyttas...

Det svänger om Bajen, var det inte så det sas?

Jag orkar inte höra mer, orkar inte påminnas om den usla säsongen vi redan har haft.. Inte bara den i år. Nu tar nog min naiva livsuppfattning slut. Det går alltid att hoppas men med konkurshotet avvärjt tror jag inte att Allsvenskan är ett mål längre.


* Linus Hallenius går efter många turer till Genoa efter denna säsong. Klubben vidhåller att det är en bra affär och är sjukt stolta över att det är Superettans dyraste någonsin! Vi skulle ha begärt mer, konkurshotet kommer antagligen tillbaka nästa år. Det får vi väl bara lära oss att leva med.
* Vd Åsa avgår, samt någon snubbe från styrelsen.
* Tränare Borgqvist avgår, hotad.
* Nästa match dröjer ytterligare en vecka, hemmamatch dröjer ännu längre.

Ja, de här vågorna, svängarna. Och varför man stannar kvar? Det känns bara, går inte svara på. Känn efter.

Brr, nu är det höst. Skolan börjar. Vill börja flytta in i lägenheten, ska jobba lite i helgen och kanske spendera tid på finaste platsen, Sjöstan.. Livet ser annorlunda ut än för ett år sedan, jag har förändrats tror jag. Men på vissa sätt är man ändå alltid likadan. Haha, och tur är väl det!

Don’t be afraid of the space between your dreams and reality. If you can dream it, you can make it so.