Hej hopp! Solen, värmen och vattnet gör mig glad och de senaste dagarna har jag bara fått tiden att gå. Utan planer. Sovit så länge jag behövt. Promenerat staden runt. Solat med Sofia. Lyssnat på poddar. Lunchat med Leffe. Bokat gotlandstripp nummer fem för året och planerat in resa norrut i helgen. Jag har också sprungit intervaller med mamma och förvånas över att mitt flås är tillbaka. Bra dagar som jag ska minnas när mörkret kommer i höst.

Scandic. Gustavsvik. Tofta. Kallis. Solsken. Moët Ice. Vänner. Blå lagunen. Gute. Munken. Krönet. Sangria. Soluppgångar. En vecka på ön gick fort men den sammanfattas med så mycket kärlek till det här gänget.

Det är antagningstider. Jag hade glömt bort att jag sökt ens och behöver aldrig vara särskilt orolig för att inte komma in. Men nu har tillsvidareanställningen aldrig varit så nära så jag ska tacka nej till skolan. Till höst/vintern ska jag läsa en liten kurs om Supply Chain åtminstone. Börja någonstans.

Ibland har man energi som räcker till aktiviteter i flera veckor som kläms in på några dagar! Jag befinner mig just nu i en sån tid där denna energi och glädje finns i överflöd och jag är SÅ FRUKTANSVÄRT TACKSAM över detta. För jag har länge levt med motsatsen- energilösheten och tyngden.
Pallrade mig till jobbet 04.30 imorse efter endast några få timmar sömn, jobbade 12 timmar och stack sedan direkt till familjen och tårtkalas, bad, bastu och lek med småkusinerna. Beslutade mig även för att ta en löprunda. Det blev mina snabbaste 5 km sedan 2014! Duggregnet föll och hjälpte mig hem. Så kan man också ha det ibland som tur är.

Ibland så levererar den här staden magi! Båtträff och trubadurtåg, solsken, kall öl och middag på Järnet med fina vänner. Då orkar man även efter ett arbetspass mellan 04.30-16.30.

Det är knappt två veckor kvar till semestern och jag har endast ett fåtal lediga dagar tills dess så det gäller att passa på. Igår var jag och pappa i Visby över dagen. Vi strosade runt i duggregnet, köpte te från Kränku (givetvis) och fikade. En mycket mysig dag på den där ön jag gillar så mycket.

Idag åt jag och Sofia frukost i flera timmar i solskenet på min balkong. Timmarna flyger iväg när vi babblar om livet och har det härligt. Kaffe, bröd och färsk frukt är bara en bonus.

Idag plockade jag och pappa ut brorsans lägenhetsnycklar. Min lilla bror ska äntligen flytta till eget, så fort han kommer hem från sin Europaresa.
Jag uppvisade tydliga släktdrag med min kära mormor då jag redan köpt saker till honom och ställt upp i lägenheten. Såna tråkiga nödvändigheter som diskmedel etc. Sånt H inte kommer vilja köpa själv, åtminstone minns jag hur glad jag blev av att inte behöva köpa allt sånt själv då när jag flyttade till Högdalen för 6 år sen.

Heimdal 7 har i alla fall en av stans bästa utsikter! Där kommer han bo bra.