I september gick allt upp och ner.

 

Ja sanningen är att det går upp och ned. Men det har hänt en del, jag är tvingad att 'make the most of' den här hösten men nästa vår tror jag beslutet är fattat. Vilket känns otroligt skönt. Behöver fundera ut en plan. Planer är min grej, var kan man jobba med det?

 

Denna måndag har jag kunnat skicka iväg en introduction och första outline, vilket betyder att jag skrivit ned allt jag kunnat om allt jag har funderat på redan i de delar av uppsatsen så att den existerar i verkligheten och inte bara i mitt huvud. För tillfället mår jag bra alltså.

 

Ikväll är det ju dessutom match, vi slåss för den fina (läs förjävliga) fjärdeplatsen i Superettan. Missförstå mig rätt, det är såkart vi ska bli 4:a! Men lite surt är det ju att inte kunna kvala redan i år. 

 

Jag har även fortsatt med min träning, klarat 15 km (och fått riktiga löparblåsor på fötterna) och ska nu satsa på mer styrka fast utan avancerade redskap med hjälp av NIKEtrainingclub. Core crunch, ab burner och Wipeout-träning, appen är fantastisk! Man samlar achievments genom hur många minuter av träning man gör, varje pass varierar mellan 15 min specialisering eller 30-45 minuter helhetsträning.