Jobbar en liten stund till (påskresandet börjar, känns lite som sommaren igen när man skickar bilarna till mittenområdet som aldrig körs på annars..) och sen bär det av till uppgiftsskrivandet. Målet är satt nu, det är bara två dagar kvar som vi kan skriva på och sen blir det lite korr. på tisdag innan vi åker in till genrepet på Söderstadion.
   Har varit så jäkla trött efter att jag vaknade innan sju igår morse, känner mig sjuk också. Men det ska jag försöka tänka bort nu.

    

- Barcelona

Vad ljust det är! Det märks ju på en gång att man vred om klockan inatt, och trots att det är lite regnmulet och kallt just nu så kommer våren snart..det känns.
    Igår blev man nedbjuden på Rotundan på kvällen, helt spontant som man kan göra på somrarna. Väldigt nice.
Och på fredag är det så äntligen dags- A Barcelona!!

Hurricane Bells – Monsters

Jag tycker om våra föreläsningar, de är intressanta och lektorn vet verkligen vad han pratar om. Det finns dock lite.. ska vi säga intressanta personligheter där. Så här halvägs in har vissa karaktärer fastställts, de brukar finnas i varje klass. 

Den som alltid svarar på varje fråga, även retoriska - och oftast har helt fel.
Den som alltid räcker upp handen som att svara på en fråga men bara vill säga något annat.
Den som alltid har rätt.
Den som alltid ska lägga till något otroligt intressant. (Som att tipsa om ett program på P2)
Den som alltid viskar och tror att ingen hör dem. (Spännande nog är det typ jag och J)
Den som alltid kommer för sent.
Den som alltid börjar plocka ihop sina saker och gå innan det är slut.
Den som alltid somnar. (Vet inte vem det är än, men det fanns några på gymnasiet som somnade så fort ljuset dämpades.)

Något ni känner igen?
Nästan en vecka sen sist.. Jag och J har spenderat hela veckan med att försöka få ihop en början till vår andra uppgift på kursen. Vi ska analysera musiken i Narnia: Häxan och Lejonet och har därför sett nämnda film ett antal gånger.. Tur att jag tycker rätt bra om den, men det kommer nog dröja innan jag ser den efter vi är klara med detta.

Samtidigt har jag äntligen fått hem New Moon, och sett allt extramaterial.
Det bästa med dvd:er!!


        


SM-guld, SM-guld, SM-guld!

Det var fan på tiden, och jag har firat med lite bubbel så här på söndagskvällen..
Jag tror det är vår! (Bara det inte fryser till igen..)
Nu sitter jag på jobbet, i kjol - väderleken till ära - och dricker återigen olika sorters kaffe från maskinen :) Det ringer inte så mycket som vi trott men jag tycker det är otroligt hur fort jag kom in i det igen.
Snart blir J 20 år, vi drar till Barcelona, sedan börjar fotbollen, jag fyller 20 år och därefter är det inte långt till sommaren! Härliga tider, jag längtar.
Jag tror det är många som håller med om att fel låt vann i lördags.. trots att det ändå måste vara många som röstat på Anna.. Mobilräkningen kommer svida lite, men det räckte ju inte för killen med vattnet. :p Jaja, Melodifestivalen har varit bra i år i alla fall, särskilt mellanakterna  och Dolph, Christine och MZW.

Ville inte riktigt skriva något eftersom jag då skulle putta ner den fina bilden nedan, därför kommer en ny. (Jag vet, jag är patetiskt, hihi) Men denna gång för att han imponerade i Remember me och gjorde att jag glömde Edward Cullen, han var ju Tyler Keats Hawkins.


På fredag blir det denna lilla film med Mic i stan. Bara jag inte blir sjuk nu..känner att halsen börjar streta emot efter gårdagens långpromenad i det fina vädret.
    Veckan har gått fort igen då jag tappat lite sömn efter Oscarn och sedan spenderade måndagen med en tripp till och från Linköping.
Imorrn ska vi försöka komma in till föreläsningen, oddsen att tåget går sönder i Krigslida som förra torsdagen är väl inte stora. Har ju inte varit där sedan i februari, så det känns lite konstigt..
                   
Inatt ska klänningen och klackarna på, håret fixas och skumpan flöda..
Minus skumpan, och mer te och mysbyxor framåt morgonen. Det är ju nämligen Oscarsgalan inatt, att se den är en tradition som jag upphållit i ett par år nu, 4-5 kanske.

Innan dess ska jag jobba men sen är uppladdningen igång.. Skäms lite att jag inte kan någon nominerad, men det lär förprogrammen ordna ändå.
Vi ses på röda mattan - 0.00 i kanal 9.  
A good friend may come bail you out of jail, but a true friend will be sitting in the cell with you saying "Man that was FUN!"
Nu när OS är slut finns det ingen ursäkt för att snön ligger kvar längre.. det började ju smälta bort men nu är det kallt igen. Fy säger jag bara!

Det finns inte heller någon anledning att vara uppe halva nätterna längre.. men det är svårt att följa det. I söndags såg jag slutet av Inside man, perfekt tid för att gå och lägga sig - men inte om man heter Mattie!
Ni vet den gamle banksnubben i filmen? Han spelas ju av Christopher Plummer (Kapten von Trapp, snygg om man inte tänker på hur han ser ut nu) så varje gång jag ser den vill jag sedan titta på Sound of Music.
Det gjorde jag istället för att gå och lägga mig. 
Ibland blir jag så sugen att se på film bara. Någon annan än jag som förstår?




(Jag besparar er bilden på nuvarande åldringen Plummer, så han inte blir förstörd för er :p)