Inte särskilt förvånande blev jag sjuk efter inlämningen så nu får man väl dras med rethosta hela sommaren..

Så kom förlusten också i fredags. Inledningen var för bra för att vara sann. Och så kom ännu en förlust idag mot Landskrona. Som kommentatorerna påpekade, jag tror vi är avslöjade. Vi behöver en plan b. Fredags var uselt, det var bättre ikväll.
Nu har Gregg & Co. en vecka på sig att komma på en ny plan. Men det kommer han göra. In Gregg we trust!

"Jag har suttit hela veckan nu men det här pusslet blir aldrig klart, jag är inte längre säker på om jag ens vill se när jag lagt den sista biten.."
Lilla sällskapet - Jag vill ut

Uppsats. Klar.
Bra? Inte så säker på det, men inlämnad är den iaf. Nu blir det jobb, hockey, ledighet, lite plugg och ny match på fredag. Glassvecka, det förtjänar vi!

Om jag la mig här i Humlegården och somnade nu..

Nej, usch timmarna efter lunch är värst då har jag ingen energi kvar och nu vet jag att jag inte har många timmar kvar.

Lustigt nog (not really) att jag i samband med KB-vistelsen börjat knarka p3-program och foruminlägg på Svenska fans. En vecka mellan matcher är för långt..

Läsa, forska, skriva och ha kul = bra uppsatsveckor. Så sa vår handledare för någon månad sen och man måste verkligen anstränga sig för att komma ihåg att ha kul;)

Veckan har bjudit på fika hos kusinen, middag med K och M och besök av pappa vilket alltid är trevligt.
Silver lining, people, silver lining.

Jag hatälskar KB just nu, ska bli så jäkla skönt att få gå härifrån med en hyfsad uppsats. Varje dag går jag hem och undrar om jag ens gjorde något för det känns inte som att det händer något. Men varje dag försvinner sida för sida av kladd och blir något slags utkast - som jag på måndag kommer vara så trött på att jag bara lämnar in och glömmer bort.
Lite kul kan man ha när man läser om amerikanska kulturen på norska från 60-talet:
"Endå sterkere enn den ekonomiske ekspanjonen var den kulturelle, boren av den nye massmedia: movies, talkies, comics, radio och grammofonplater. Jazzen etablere sitt herredome over Europa frå 1920-åra, som symbolet på den nye kulturtypen."

Fortsatt vårtema i Stockholm och uppsatsen går framåt. Blir det en sista arbetsdag eller kanske två inför veckans höjdpunkt?
Söndag. Hemmamatch. Jag är fortfarande förvånad över fyra raka att det omöjligt går att få fem!? Det vore väl typiskt mot nykomlingen Varberg, men grejen är att det inte finns något typiskt med detta Bajen. Så vem vet..