Det är slutet på juli även om vädret inte har förstått det ännu. Det innebär alltid två födelsedagskalas, kusin Almas trettonde och mormors sjuttioandra. Moster med familj är uppe i Nynäs och alla turades om att hålla minstkusin Roland. Man får även se på Bamse och leka med bilar med Stellan. 
Det är på barnen man ser att åren går...

I måndags var jag och W i Visby över dagen. Det är fantastiskt att man kan göra en dagstripp sådär, om man tänker efter är man ungefär lika många timmar på havet som man är på land. Men det är det värt. Solen kom fram när vi kom dit också! Vi hann med shopping på Öster, fika, häng i Almedalen och middag på Joda i inre hamnen. 
 
I tisdags lunchade jag med Erica och Mic på Rökeriet. Middag på kvällen hos Jocke med Simon och Natha. 
 
Onsdagen följdes av middag med Kajsa och Malin. Vi kom fram till att det var två år sedan vi sågs sist. Tiden går fort ibland... Vi pluggade tillsammans på hösten 2010 och har sen gått rätt skilda spår i livet. Det är det roligaste med att hålla kontakten. 
Den här sommaren har jag träffat ikapp många som inte hinns med i vardagen. Det är jag tacksam för. 
Så snart, semester, snart är det okej att du är slut.
Ack Visby. Tredje gången i år och du lämnar mig inte besviken. Solen kom fram lagom till Kallis i tisdags så vi har haft det så härligt. Moët & Chandon Ice Impérial är nya favoritdrycken och Vinäger på Hästgatan är stället man ska dricka den. En sån här vecka är dock inte så vänlig mot plånboken men det är bara semester en gång om året. 
Det känns alltid skönt att åka hem, men redan på måndag ska jag dit igen. 
Emelie bjöd in till en spontan middag på Kroken och skönt häng igår kväll på Albins balkong. 
Mamma och syster och jag hade varit på spa på förmiddagen så lite mosig var jag inställd på en middag hemma men detta blev så mysigt! 


Semestern har börjat. 
Jag har synkat den med mamma i år så jag har hängt med familjen på Doppingen. Vi har ätit middag med mormor och morfar, fikat massor, druckit bubbel, firat Roger som fyllt 50 år, sett på nya Terminator och shoppat (eftersom semestervädret bjuder på regn). 
Imorgon blir det spadag med mamma och Wilma och på söndag grillning hos pappa. Vid något tillfälle behöver jag packa till Gotland också. Vecka 29 med tjejerna i år igen och kanske blir det en sväng utanför Visby den här gången. 
Förhoppningsvis gör vi om detta flera gånger i sommar. Att ha båt i den här kommunen är nästan givet men vi är sällan ute. 
I lördags åkte vi till Valsviken. Där vsr vattnet ännu kallt men när vi kom in till mammas strand blev det badbart. 
På kvällen tog vi middag i hamnen. Känns som semester för nu är det bara kvällens pass kvar innan den börjar!