Veckan som gått har bestått av tidiga mornar på jobbet, solsken, blåst och Bajenrelaterad ångest. På söndag avgörs det om vi går upp eller måste kvala. 

Halloween i helgen betyder fest med utklädnad. Em och N skulle hjälpa mig med sminket tror jag. Det ska bli kul! 

Men Alla Helgona betyder också att vi ska upp till minneslunden och tända ljus för de som fattas oss. 
(Förresten, varje gång jag går runt Ringvägen ser jag ett tänt gravljus vid en sten. Undrar vem den tänts för, gör alltid korstecknet och tänker på att personen i fråga har någon anhörig som alltid tänker på hen. Tänker att jag också skulle vilja "vila" på en sån plats, vid havet.)
Havet är grönt och stormigt och det är nästan lika fint som när det glittrar ljusblått på sommaren.
Ledigheten i helgen, åh vad det har behövts! Veckan som gått har verkligen gått i ett...GGN-avgångarna är alltid en jäkla utmaning varje år. Man förvånas över hur stora ekipage som rullar på våra vägar och då jobbar jag ändå dagligen med 24 meters bil och släp. Men så många så kallade husbilar stora som bussar, med släp stort nog för en personbil som jag sett de här dagarna alltså.. Själva vinnaren av GGN för fjärde året i rad, fransmannen Pela, såg jag däremot inte. 

Veckan har satt sig i kroppen på mig. Igår var jag tvungen att stoppa i mig värktabletter igen för rygg och nacken. Och jag är förkyld, igen. Om mindre än en månad är det nog jag som kommer skippa TunnelRun.. 

Jag hade lyxen att sluta tidigt idag och kunde därför fika med denna fining!
(Var tvungen att ta den här bilden från dig Jess. Livet blir härligare med vänner som dig, även om vi inte alltid är så här glada.)
--
Och var har veckan tagit vägen tänker jag nu. Med rasande fart och på lätta ben i alla fall. Jag tolkar detta lättat som att jag är på väg ur något, bort från något vilket känns skönt.

Det har gett mig skrattet 
Det har gett mig smärtan
Så att jag kan skilja lyckan ifrån sorgen

Den här helgen har varit så fruktansvärt fantastisk! Fredagen bjöd på Norrköping och en magisk konsert med Markus Krunegård, vin, utgång, dans och efterfest med Anna.

När jag kom hem igår var det bara att ladda om för vinkväll med tjejerna. Dans och skratt, så mycket skratt och kärlek. 

Sammanfattar med en känsla av tacksamhet.  Skönt att känna något annat efter denna rätt usla månad som varit.
Världens bästa syre fanns på Ringvägen igår! Det blåste som bara den, havet var grått och vågorna stora. Efter två timmars promenad släppte nästan huvudvärken. Jag misstänker att det beror på den låsning jag har i rygg och nacke så imorgon ska jag gå till en naprapat och förhoppningsvis blir det bättre. 
Jag är trött på att vara trött, att ha ont, att vara tung och att inte orka träna. 

Helg. Shoppade med W i Stockholm igår. Mycket mysigt! Vi köpte skor (en tjej kan inte ha för många skor eller hur) och W hittade jeans på H&M. Sen käkade vi lunch på Taco bar och fikade på Espresso House (en tjej kan inte heller få för mycket fika).
 
Söndagen - heldag på jobbet. Bästa helggänget, av fler anledningar än att vi beställde pizzor. Pizzasöndag börjar snart bli en tradition på jobbet igen. Nu sitter jag och väntar på att båten ska ankomma och avgå igen. Hemgång 24.00. Tur att migränen har släppt lite, upptäckte helt plötsligt hur mycket lampor vi har här och var tvungen att dra ner ljusstyrkan på datorskärmen. Inte bra. Behöver sömn.

Den här veckan har rusat förbi, så här kommer en liten bildsammanfattning:

Långpromenad i höstkylan på Ringvägen. En mil i benen är bättre än inget nu när det gått lite trögt med löpträningen. Vänster knä, och formen överlag, börjar oroa mig lite.

Det var match mot Sirius i söndags. Ultrasgruppen UB firade 15 år med maffigt OH-tifo och bengaler (inte maffigt, bara idiotiskt). Bajen vann, vi har en andra plats, serien börjar dra ihop sig och allt ligger i våra egna händer nu. Ångest. 

Jag är "barnvakt" åt W medan mamma och R är på äventyr på andra sidan jorden. Vilket ju egentligen bara innebär att jag sköter markservicen hemma, W är ju 14 år och behöver ingen barnvakt, lite sällskap bara. 

Jag fick ett meddelande från fina N och Em som är inne i stan ikväll. De dricker vin utan mig för jag behöver verkligen vila ut efter denna arbetsvecka.