Äntligen har denna sköna vecka infunnit sig, den som jag längtat efter i månader - då skolan skulle va slut och sommarn va på ingång!
Ikväll är det match mot Åtvidaberg och jag och J är snart på gång med uppladdningen, jag har annars hunnit göra lite ärenden på SU, i stan och här hemma i Högdalen.
   Inga måsten, förutom kanske att vinna matchen!

Jag har under veckans gång varit upptagen med sista uppsatsen för Engelska II, och nu när jag kommer upp för luft för att skriva detta tror jag att det är klart.
Typ. När jag skrivit ut och korrat. Mina snälla vänner på SU skulle till och med lämna in det åt mig imorrn så jag slipper åka fram och tillbaka från Nynäshamn bara för det. 
   
Imorrn blir det lite jobb på morgonen och sen ett besök på gymnasiet, och dessutom POTC4 på Vågen. Välkommen kära helg!

Nu jublas det hos grannarna, Sverige leder i Hockey-VM. Väggarna är väl sådär halvtunna ;) Update:det verkade vara flest finnar i lägenheten ovanför för nu spelas We are the Champions..

Sista veckan i skolan inleds imorgon och jag kommer få arbeta dygnet runt från tisdag till fredag med uppsatsen eftersom jag såklart lyckades bli sjuk i helgen. Lagom till att jag kunde göra klart hemtentan i alla fall.

Idag blev det återigen vinst hemma på Söderstadion när Hammarby slog Västerås med 3-1. Bortaspöken vs hemmastöd, vad är anledningen till att det inte gått att ta poäng utanför hemmet... och viktigare, skit i det och vinn istället! Det positiva förutom att vi gör mål (Pauliñho, Sema och Dahl på straff) är beslutsamheten som endast verkar finnas i viss mängd och inte räcker hela bussresan till Sveriges byar..



Det råder Eurovisionfeber här hemma som alltid i dessa tider.
EricSaadeContest höll det nästan på att bli! Men till slut blev det en hedrande tredjeplats efter Azerbadjan och Italien (som av någon anledning knep andraplatsen på sista poängen). Bästa placeringen sedan Charlotte vann hela tävlingen 1999, det får man vara nöjd med. Men fan vad spännande det var att ens ha möjlighet att vinna:)

För övrigt undrar jag hur det ska gå för Blue's comeback, det gick ju inte som de hade trott direkt...
Solbränd är jag efter en heldag i strålande Nynäshamn. Jag och J mötte upp JW för lunch i hamnen - det blev riktigt gott från Rökeriet:) Även lite glass slank ner..
Det känns som sommar nu och då det endast är 10 dagar kvar tills min skola är över förstärktes såklart sommarkänslan!
Förresten, det var inga höjdare i Eurovision semin, förutom söta Da da dam från Paradise Oskar som påminde om Belgiens Me and my guitar från förra året. Får se om andra semin är bättre.

Nu blir det sömn för imorrn ska jag plugga hela dagen. Jäkla hemtenta!
Dagen har varit fylld av solsken, fika och grattishälsningar!
En 21årsdag kanske kan firas på mycket vildare sätt. Min kära kurskamrat Åsa skrev: "Herregud, vad ung du är! Hoppas du har en vild och galen födelsedag!"
Hon skulle bara veta att jag spenderade kvällen att bejaka både pensionären och tonåringen Matilda. Både Så ska det låta och Twilight blev det! Den sistnämnda även i glatt sällskap på msn med Mic och A. 


Det är bara en vecka kvar tills den här killen tävlar för Sverige i semifinal nummer 2 i Düsseldorf.
För övrigt så är solen tillbaka (Äntligen!), och dagarna på vårterminen minskar. 
Jag skulle egentligen börjat på de enkla frågorna på hemtentan men orkade inte, tvättade och handlade till helgen istället. Imorrn ska jag städa lite och sen baka tårtor för på eftermiddagen kommer moster och födelsedagsfikar med mig!
Jag är äntligen klar med min uppsats om mästerdetektiverna Sherlock Holmes och C. Auguste Dupin! Hade tänkt att belöna mig själv med en tripp in till stan, men det är så jäkla kallt att jag nog föredrar att vira in mig själv i en filt och se på film.
Snart kommer nog regnet också..
Inte för att det blir några demonstrationståg för mig, men eftersom jag är en inbiten P4-lyssnare så hör jag just nu på intervju med Håkan Juholt, som varit socialdemokratiskt partiledare i en månad nu. Han har nog en god chans till att vända de onda vindarna runt (S), till viss del i alla fall. Personligen tycker jag det är positivt att man kan lyssna till en människa utan att bli illa till mods, det betyder inte att jag röstar på honom.
     Han har rensat i leden - "Om man har spelat några matcher och fått stryk så måste man ju flytta om på positionerna lite", och kan göra gott till oppostionen bara genom att börja om från början.

Men. Tror ni att vi någonsin kommer återvända till regering utan allianser? Hur ska då ett parti någonsin kunna vinna? Bara en tanke.