Jag solade idag, och det var verkligen sommarvärme på vår baksida. Helt otroligt vad skönt det var och jag gick runt och log hela dagen.
Hammarby vann borta mot Trollhättan efter mål av Vlado och Linus, vilket bara förbättrade dagen. Jäkla tjat det var förresten om att vi inte hade vunnit utanför Stockholmsområdet sen den 11 augusti 2008 (Sundsvall läser jag innantill från bloggens arkiv :p) men nu kan vi ju glömma det.

Valborg. Vad ska man göra.?
Snart ska jag iväg till skolan, ännu en gästföreläsning och snart är kursen slut. Ska väl börja på sista upgiften nästa vecka så jag slipper bli riktigt stressad.

Smart drag av MQ tycker jag..



Alltså, det var kallt och folk tryckte på framåt så jag har blåmärken vid revbenen.. men igår var jag hemma på Söderstadion och då spelar sånt ingen roll. Från Medborgarplatsen marscherade vi, och det är märkligt att det känns som man aldrig lämnat stället, trots att det gått många långa månader sen den där sista deprimerande matchen.
Första halvlek kändes bra och 2-1 höll ända till slutsignalen trots att det blev nervöst och retligt efter de ordinarie 90. Två röda kort och massor av gula lyckades domaren få till också vilket gav honom titeln "Sämre än Martin Hansson" av klacken, vilket är ett uruselt betyg från oss. Skitkul att se Linus Hallenius växa till en stark forward, det är en målgörare vi behöver.

Åh vad mycket jobb.. Underbara jobb.. Det sliter bara lite att gå upp till nio på morgonen när man inte vet att man ska vara ledig dagen därpå eller så.
Brukar tänka "Imorrn får jag sova" varje gång jag vaknar bara för att orka gå upp (oftast så får jag inte det imorrn heller). Förhoppningsvis kan jag komma in på en schemaläggning snart, då vet man iaf när man är ledig. Har fått byxor till uniformen nu också, wihoo, man måste ju vara glad för det lilla.

...mer behöver man väl inte säga om matchen igår: att tappa 1-2 ledning till 3-2 la väl sordin på den grymma känslan man haft under hela dagen. Marsch och Söderstadion på tisdag iaf, där ligger målet nu.

Helt nerdeppad är jag inte, solen sken även när jag gick upp vid tjugo i åtta (ovanligt tidigt för mig), jag har hunnit tvätta lite, nu är jag på jobbet. Wihoo, ensam bokning till 15! Får se om de andra är klara med sitt möte då annars finns väl risken att man får stanna lite..
Kommer vara måttligt trött imorgon efter massage och dubbla jobbpass.. Men det är bara bra.

Ängelholm - Bajen. Klockan 19.00.
Har det verkligen gått så fort ändå, att det redan är dags för premiär?

Igår fick jag panik över en väldigt fånig sak, jag trodde jag skulle missa Bones! Bara för att jag jobbade hela dagen från 9-20.30 och för att det var så trist väder så trodde jag att det var söndag. På väg hem från jobbet springer jag därför uppför min backe för att sedan inse att det bara är lördag. Och Bones går ju inte då!
  Läste precis det hundrade avsnittet och undrar varför jag tittat på programmet i fem säsonger överhuvudtaget, manusförfattarna får sluta hålla igen nu! PUNKT.

Såg nu att Bones har en egen kategori på min blogg. Nice!

Det har varit några riktigt bra dagar i följd nu. Igår kom vi hem från Barcelona där vi hade soligt och fint vårväder (och gick i linne,chinos och ballerinaskor - åh jag längtar tills man kan det hemma också!). Det är en väldigt vacker stad och det fanns mycket att se på våra långa promenader. Konstigaste känslan var ändå att jag tyckte att vi fortfarande var i Sverige och att det bara var några som pratade ett annat språk runt omkring - det kändes lite som hemma faktiskt.. I lördags var vi på Camp nou och såg Barcelona krossa Bilbao med 4-1, stadion var sjukt stor, det kändes nästan som vi satt uppe i himlen, och det var grym stämning.



Men inget slår Söderstadion trots allt. Idag åkte jag och J in, efter att äntligen ha blivit klara med uppgift 2 till kursen, till stan där vi såg Bajen krossa (på ett annat sätt än Barca dock..) Mariehamn med 5-0. (Linus x3, Dahl, Castro)
Den skönaste känslan med att vara tillbaka på Söderstadion var att höra klacken sjunga samma låtar som i höstas men med ny klang, nytt hopp i rösterna.
Nu är sorgen borta, helt, och vi har längtat så länge på just denna dag!