Mauro & Plura om döden, Molly Sandén & Linda Pira om Heartbreak, Sigge Eklund & Fredrik Wikingsson om Bob Dylan, Marit Bergman & Kim Cecarion om Himmel och helvete.
Och alltigenom fina Julia Frej som sjunger som en ängel med sina gäster.
Precis tillbaka från vinterstormande Gotland och årets julfest för jobbet. 
Jag var orolig efter stormen Helga hur mycket det skulle gunga när vi drog på lördagen. Men det gick bra, sjön hade lugnat ner sig och jag kanske har bra tolerans trots allt(sjöman i ett annat liv?)
Middagen var trevlig, väldigt mycket mer folk än förra året, god mat och sen dans, dans, och åter dans följt av Munken, öl, gotlänningar, kullersten, nattmat, taxi, resorb och Scandic. Vaknade rätt mör men jag och tjejerna tog tillvara på söndagen och åt middag på Creperiet innan avgång medan grabbarna låg och jämrade sig på hotellet. Så fort vi kom ombord somnade alla i hytten. Det behövde vi.
Sånt som fastnat på kamerarullen under kvällen: Minea på hotellrummet. Vi satt i timmar och lockade håret vilket var ogjort så fort vi klev utanför dörren i stormen. 
Favorit i repris, min vapendragare Linda och jag minglade runt och jag pratar gotländska så fort jag hör henne. Emelie, Minea och Natha dansade på stolarna till Don't stop believin' innan vakterna sa till dem att hoppa ner. 
Avgående terminalchefen i Visby sjöng Lundell med bandet. Alla förevigade ögonblicket;)
Munk-källaren. Lilla sårken Axel i Kristoffers eller Johans glasögon. Axel är värre än jag på att imitera gotländska och där satt han och sjöng diverse visor hela kvällen. 
Därefter tar bilderna slut och tur är nog det. Riktigt kul var det!