Våren kom! Som den alltid gör och som jag alltid glömmer att den gör. Familjemiddag och Let's Dance inledde helgen. Wilma och jag lyssnar på soundtracket till Beauty& the Beast, älskar Evermore! 

Vaknade ovanligt tidigt och gjorde finfrukost i solen på balkongen i lördags. På kvällen var jag på Halv 8 hos Linnea. Tjejerna i gänget har kommit på att arrangera middagar under året i tv-programmets anda. Trevlig idé.
Söndagen bjöd på brunch på Kroken med mjausketörerna Sofia och Jess, solsken, premiär för skinnjackan, promenad och två timmar yoga. Bra helg! 

En vecka på Kap Verde är över, hem till snön och vårvintern, jobb och försenade färjor. 

Sammanfattningsvis hängde vi mest på stranden vid hotellets bar. Frukost, lunch och middag vid havet. Jag fann ro att läsa ut 5 böcker och sov typ resten av tiden. Wilma gillade hängmattan på balkongen. Några kvällar gick vi ut "på stan", bland annat för att se karnevalen men det enda vi hörde var trumslagare på obestämt avstånd. Santa Maria var ett litet samhälle, (stor fattigdom på ön Sal) å ena sidan stora fina torg å andra sidan halvfärdiga huskroppar och mörka gator. Kändes inte helt säkert att vandra runt på. Sista kvällen fick vi sällskap och beskydd av en herrelös hund som jag och W döpte till Miguel. Han la sig vid vårt bord och skällde bort gäng och försäljare och följde oss hela vägen till hotellet.