Jag är så glad över det här året, det var så rätt att sluta skolan och ha turen att få jobba istället. Under vårvintern plågade uppsatsen mig verkligen varje dag. Men det var ändå uppblandat med Skavlaninspelningar med C, tjejmiddagar med historiabruttorna, gym med J, Oscar Night med Yv, inflytt/90talsfest hos Yv, sista premiärmarschen till Söderstadion och kvalborg i Uppsala.
 
När sen uppsatsen äntligen blev klar och godkänd började våren, det var som att snön försvann i samband med det :) Jag sprang på, slog egna rekord på 5 och 10 km, njöt av sommaren då jag var ledig med midsommar i Ragnhildsborg, glass i hamnen, fotboll, fotboll, fotboll, middag på TGIF med K och M och även resor till Dalarna, Visby, London, Gran Canaria, bröllop i Arvika samt konserter med Robbie Williams och Macklemore.
 
2013 var även året då jag blev blodgivare, deltog i mitt första midnattslopp och gladdes åt det första besöket på ett fullsatt Tele2, jag flyttade från Högdalen hem till Nynäs, fick vikariat på DG och blev vänner på riktigt med mina fina kollegor, har grillat i november och kört gocart, anmält mig till en galen tävling i maj och ett millopp i november 2014 så träningen hålls igång.
Bloggen inför tävlingen, www.dgwarriors.blogg.se skapades med kollegorna M, J och S när vi fick klartecken från företaget. Dessutom har familjen uttökats i år med lillkusin Stellan samt kusinbarnen Olle och Melker. På det viset rullar det på. 
 
2014. Nu kör vi!
"Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven. Undanflykter och självanklagan. Jag ser domen i dina ögon."
 
Varför har jag aldrig hört att Håkan har svar på allt. Haha. Jag är störd.
 
 
Jag har så fina vänner! Hela dagen har jag stressat runt mellan min fina lägenhet, gymmet, en snabb fika med J, till en längre te-mys-fika med Jess och S och har nu landat på jobbet som jag ju gillar skarpt, som ni kanske vet.

Kan konstatera (som en för tidig nyårs-resumé)  att mycket har fallit på plats. Inte allt, men något ligger inte riktigt i mina händer just nu.. Time will tell. Jag kommer antagligen inte vara på denna plats hela livet, det kommer nog förändras någon gång, men här och nu är jag nöjd och på gott humör ;)
Efter tidig morgon och medan tvätten gick fick jag för mig att träna lite. (Jag kunde inte stå still till Robbie Williams swing-skiva..) 
Lekplatsen vid Estö vart målet. Jag har sett träning på lekplatser på bloggar och ville prova själv. Man får hitta på lite men det blir mycket bra övningar med egen kroppsvikt som motstånd:) Tror det kan bli perfekt till Tough Viking.



Stormen alltså, den som fick namnet Sven, han ställer till med problem på jobbet. Här har vi gått runt hela dagen och tänkt att det inte verkar så farligt. Det skulle ju komma snökanon och stormbyar men allt jag sett är lite snöblask. Och kvällens avgång skulle inte påverkas, nejdå..
Nu ska jag istället jobba över till minst klockan 24 ikväll.
Kunderna har varit förstående i alla fall, det är ju trots allt Svens fel alltihop!
Går i funderingar över hur jag bäst ska få in foton och tavlor på mina tomma väggar. 
Grafiskt i vitt och svart är ju snyggt, med blandade motiv men samma ram.

Foto: @49kvadrat


Har varit på julbord med jobbet, första gången jag räknats som "en i gänget" på riktigt. 
17 sorters sill (Magda räknade), lika mycket godis och allt därimellan så ni kan förstå att jag är proppmätt!
Här är några av mina fina kollegor. Magda, Jessica och Emelie :)