på Emil Johanssons eller Simon Helgs mål.. där finns ljuset som får en att överleva mörkret.

Sorgen finns kvar, när säsongen är över kommer den omvandlas till styrka och hopp inför nästa! Tur är det väl att det finns goda människor här i världen, oavsett vilka färger deras hjärta klappar för..

Jag vet inte ens vad jag ska skriva...

På söndag är jag på Söderstadion i alla fall.

Amazing! Livekonserten var helt fantastisk, skivan är beställt till releasedatum (11 november) och... jag är glad att han är tillbaka.

Hoppet är det sista som lämnar människan.
Mitt hopp för Bajen kommer dö med mitt sista andetag... men det är inte kul just nu. Det tidiga derbyt på söndag kommer förhoppningsvis inte att pröva detta hopp.. För när vi vinner mot AIK kommer det kännas mycket bättre och vi glömmer gårdagens 1-0 förlust i Halmstad.
   Jag sa: När vi förlorar mot ÖIS - och vi förlorade.
   Jag sa: När vi vinner mot BP - och vi vann.
   Nu säger jag därför: När vi vinner mot AIK - och vi ___.
Kalla det naivt, kalla det vidskepligt, jag kallar det hopp!

Annars händer det inte mycket, ska göra lite ärenden imorgon innan det blir Robbie Williams med Miss Y!

.. och jag tror att jag haft den förut. Tänker inte gå in på detaljerna direkt (jag kommer faktiskt ihåg dem, vilket är otroligt när jag drömmer) men den var väldigt verklig. Den var inte ens trevlig, jag är bara rädd för den var konstig helt enkelt.

Sitter just nu och kollar kurser till våren, och det finns mycket konstiga grejer. Jag ska nog kunna hitta något passande.
Något har kommit krypande precis.. Vad kallas den här känslan.. inspiration må hända? Men hoppas inte för mycket, snart är den borta.

/Pessimisten som försökte vara optimist har talat.

Bloggen alltså, Erica pysslar med designen.

Själv ska jag snart bege mig in till Råsunda för att se Henkes sista match i landslaget... för den här gången (eller vad tror man..)
...to Pride and Prejudice when you can't say the words "i love you" without "most ardently" following.. And when someone tells you they love you, you tell them that their hands are cold.



Har sett om BBC´s 6 timmar långa tv-serie i helgen och snart blir det nog filmen igen.
Mina kära läsare (ni är ju så sjuuukt många.., starkt ironiskt), ni får ursäkta mig för att denna blogg endast har handlat om Bajen de senaste månaderna.
     Jag började blogga för att få ut saker som händer i mitt liv, så att jag ska komma ihåg det när jag läser igenom gamla inlägg, vilket underhållningsvärde det har för andra spelar inte så stor roll. Det är ju jag som lever i detta, det är mitt liv - och faktum är att Bajen har varit.. är mitt liv just nu.

Jag vill gärna jobba för att ha någonting att göra men har inte sökt något eftersom jag fortfarande hoppas på att få jobba så mycket som möjligt på DG (vilket än så länge bara blivit en gång i veckan..)
Jag börjar bli trött på att bara sitta hemma och göra ingenting, igår tog nämligen det där "ingenting" slut; jag kom inte på en enda hemsida mer att besöka, hade ingenting att skörda på min farm, orkade inte med glappet i tv-tablån efter Oprah när jag inte vill se Extreme Home Makeover och jag dessutom hade tränat (!) innan jag duschade.
Nu har jag i alla fall plockat fram Körkortsboken, mina tester fungerar på körskolans hemsida så det är bara att plugga och skriva testprov nu. Snart kanske jag till och med är mogen att gå till körskolan igen. Men jag gör detta i min egen takt, press är inte bra för mig. Jag ställer tillräckligt höga krav på mig själv och jag behöver inse själv vad som behöver göras. Det är bara så jag fungerar.

För er som orkade er ner hit - visst är ni glada att det inte handlade om fotboll i alla fall!
Simon Helg alltså, vilken frälsare.. haha.
Jag och J pratade om änglar på tåget in och kom fram till att det som behövdes för att vinna var en frälsare. Ergo - Simon Helg!
Han gjorde sitt andra mål någonsin hemma mot BP i slutet av första halvlek vilket stod sig hela matchen. Första vinsten på... ja, väldigt länge. Så otroligt skönt! Som sagt 1-0 är allt som krävs.


Foto: Marcus Ericsson/Bildbyrån





We are not what you think we are,
we are golden.



Skadad igen, när han snart skulle komma tillbaka på riktigt. Det är inte rättvist alls.
Inte alls.