Bildkvaliteten är inte den bästa men skratten bakom bilderna är det riktig kvalitet på! 
Efter lite extrajobb och drama på jobbet så drog vi till med en kräftskiva hemma hos Em och Albin. Deras granne, tillika vår kollega, har en jättefin uteplats och växthus som vi kunde använda. Lite grill, lite kräftor, lite vin. På vägen hem vid tvåtiden stannade grabbarna upp vid ett vägarbete och ville köra vält, det fanns som tur var inga nycklar tillgängliga så vi fick snällt fortsätta hemåt istället. Tur var väl det! Men åker ni förbi tennisbanorna så kanske det står en vält med blandaren på, kan inte lova att de lät bli den... För boys will be boys.

Måndagen började 05 på jobbet. Phu! Efter den helgen(!) men okej det går. Känner av något i halsen vilket inte bådar gott. 
Solen kom fram, jobbdagen gick fort och det blev lunch på Rökeriet med K, Albin och Axel (grabbarna grus på stuveriet). 
Sen drog jag in till stan för att möta upp Sofia, fina Sofia! Nyss inflyttad i en superbra lägenhet i Midsommarkransen, helnära allt känner jag. Sommar-Stockholm visade sin bästa sida att jag blev lite sugen på att bo där igen. Vi solade vid Liljeholmskajen, vattnet såg för kallt ut för bad tyvärr. Käkade gott på BankOmaten precis bredvid gjorde vi också. Väldigt bra dag! 
Årets sommarfest med pirattema blev riktigt kul. Miney och jag började dagen med att fixa små små lockar i mitt hår blandat med att dricka Corona i solen på balkongen. Förfesten hos Viktor blev fullproppad av folk. Sådär taggade och glada var vi:
Därefter gick vi i samlad trupp till terminalen, folk kollade lite roat på oss där vi skrålade SjörövarFabbe i pirathattar och ögonlappar. Tipspromenad upp till vår destination för kvällen, Hantverkargården där vi målade lagflaggor och testade olika piratförmågor. Mitt lag med Emelie, Sarah, Natha, Jenny W och Dennis vann! Äran och en piratring var vår. 
Sist kvar på stället var detta glada gäng:

Man börjar bli äldst på stället (defintivt äldst på denna bild) men stänger ändå. Halv fem, dagen ljusnar då - Godnatt!


Måndagen den 10 augusti var i alla fall sista dagen på sommarens turlista och det skulle firas med tjejerna och vin!
Det ska bli skönt att återgå till någon slags vardag, denna höst med nytt vikariat på 75%. 

Augusti och värmen är äntligen här! Jag jobbar natt men sover inte så mycket på dagarna ändå, passar på att sola på mammas balkong. Får se hur länge det håller😃