..som vi gjorde i söndags mot Landskrona. Det började förvånande när det ligger ett förberett tifo för klacken. DET var länge sedan. Stämningen på läktarn och på plan var precis som det ska vara, och vi var oövervinnerliga. (trots att det tidiga 1-1 målet i andra halvlek sved och påminde om värre resultat..) Men Hammarby kom igen och gjorde till slut 4-1 med riktigt bra spel och flyt.
Helt underbart att se, äntligen, får man väl utbrista också!

 
Äntligen är man uppe med tuppen igen, på ett sätt är det ganska skönt att gå upp vid fyra när allt annat är tyst runt omkring och börja sin dag lite lugnt. Trots att dagen innan midsommarafton knappast är lugn här på min arbetsplats ;)
Solen är framme och världen ter sig lite vackrare.
Vinst idag borta mot sulans Syrianska. Det satt långt inne tyckte jag och det var särskilt skönt att första målet på straff av Dahl förstärktes några minuter senare med ett snyggt mål från Linus Hallenius, hans nionde för säsongen. Den där straffen kändes nämligen rätt enkel, men det är kanske bara jag som tycker eftersom jag är mäkta skeptiskt till alla som faller på bra positioner. Även våra spelare.
Ett bortblåst mål till vardera lag, sedan blåste domarn av matchen.
Skönt va ordet. Vi kan ju.

19 juni 2010, bröllopsdag för kungen och Silvia (som han uppvaktade med en rosa ros under talet på middagen) och nu såklart även för Victoria och Daniel. (Prins Daniel av ätten Bernadotte, hertig av Västergötland och riddare av Serafimerordern.. som de har tjatat LITE om nu)
Om man inte alls bryr sig så kan jag förstå att man lätt kan bli irriterad på allt tjat och dylikt (jag är inte en av dessa, som ni kanske förstår) Men vilken dag det har varit!, åkte trots allt inte in till stan för att se detta men man såg ju så bra på tv ändå. Och hon är ju så otroligt lycklig, jag ler bara jag ser på henne.. Kanske är man bara en fånig liten tjej som drömmer om sitt eget prinsessbröllop. 

 
Foto från www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/
Jäkla blixtförkylning jag har åkt på nu, det började igår och jag undrar vad det kommer ifrån (sympatifökylning kanske?). Aah, jag som precis blivit frisk..

Snart är jag i alla fall färdigjobbad för idag och ska hinna göra lite ärenden innan jag och J åker in till Söderstadion..
..trots allt en kväll då Bajen förlorat borta mot Degerfors med 4-2. Vi var inte bra. Nog sagt om den saken tror jag.
J och jag promenerade runt, förbi Nickstafesten som vi självklart är alltför mogna för. (Vi gick istället till en övergiven skolgård och gungade.. Mycket mer passande för oss 20-åringar :p)

Var det verkligen så mycket som fyra år sedan vi var där sist, när vi slutade nian! Det känns inte alls så länge sedan då jag fick min "Jag dansar alltid nykter"-tröja och gick tidigt för att se Sverige spela mot Paraguay, VM i Tyskland 2006. Och nu börjar det ett nytt VM, Sydafrika 2010. Utan Sverige, visst, men det är jäkligt skönt att det drar igång igen.
Lalala, nu är den här veckan snart slut, och sommarn är häär! Okej att det faktiskt kom regn och moln-dis idag (usch, dis ger mig alltid lite kusliga känslor sen förra året..).
Vi har haft massor med utbildning på jobbet och på fredag väntar profildag och Kick-in!!


Igår när jag och pappa var ute och körde var vi plötsligt på fika ute på Lisö och det var helt fantastiskt och lugnt.
Ja, här skulle jag kunna leva tänkte jag..
Nu börjar lovet på riktigt, och allt jobb såklart men det är lugnt, jag gillar mitt jobb. Bryr mig inte alls om resultatet på uppgiften just nu, tänker på det när det kommer.



Det var en fröjd att se Bajen vinna mot Trelle igår. 3-1 också, det är ju stora siffror för oss på senaste tiden.
Utan Linus dessutom. Och som vi gjorde det. Laget hade bestämt sig, Simon Helg hade bestämt sig (gjorde två av målen, Bojassén gjorde tredje) och det gav faktiskt utdelning.
Vi fick se bra spel igår, nästan så att vi var odödliga mot slutet när ass. tränare Blomqvist hoppade in. Inte så mycket på grund av honom förstås men det var kaxiga hammarbyare på plan med hjärta och vilja.
3 juni vill jag minnas länge (men visst kommer jag ha glömt det om en vecka ändå J?)
Ny månad igen, och officiellt sommar måste man nog säga! Jag har legat ute i solen hela dagen, pluggade lite.. Kände att jag behövde korrekturläsa i alla fall. Nu har jag fan inget mer och skriva på uppgiften längre. Jag och J ska kolla varandras texter imorrn och sen är det över! Då firar vi med cupmatch mot Trelle på Söderstadion.