Tisdag. Fraktmöte med åkerierna. Och äntligen lite solsken! Bea och jag kom upp i över 20000 steg med långpromenad på Hälsans stig bortom Gustavsvik och tillbaka till Visby. Vi kom fram till att vi förtjänade både pommes och efterrätt på O'Learys. Avrundande kvällen med skratt med kollegorna från Oskarshamn. Imorgon har vi ledig dag men ska skriva protokoll från dagens möte. 

Nu ni, var det måntro min första ensamresa på färjan? Denna 4dagarsresa handlar om två jobbmöten men det blir också en liten minisemester. Möta våren i Visby liksom. Ikväll kommer Bea också så jag slipper vara själv. 
Men ingen vår fick jag, den här eftermiddagen har jag promenerat i hagel och premiärsprungit på löpbandet. 
Idag kom konkurrenten på provanlöp i hamnen. Jag erkänner glatt att jag är spänd på hur sommaren kommer gå av många anledningar. Hur kommer de lösa vissa saker? Hur kommer vi lösa allt tillsammans? 
Allt känns lite ostadigt just nu. Vi bygger om landgång och allt är tillfälligt, min stuveribeställning har inte blivit schema än pga sjukdom och vi kommer troligtvis tappa en vän som ska säga upp sig. Allt är frågetecken och sånt tycker jag inte om. Men de brukar räta ut sig med tiden.

Sol. Promenader runt Ringvägen. Sömn. Och vinkväll med halva gänget. Det får sammanfatta denna lediga helg.