2-2 mot Sundsvall i sista jäkla minuten. När vi hade vänt så fint från 1-0 till 1-2.. Men en poäng är bättre än noll och på söndag spelar vi mot Trollhättan. Då är vi på plats, man kan inte lita till radion ens, ingen rapporerade något från matchen så jag fick kolla på text-tv. Kul, nja..

Det har regnat som bara den idag vilket kunde ha varit skönt, men jag har istället suttit och kallsvettats på jobbet, halvsjuk som jag är. Nu ska jag sova för imorgon kommer en av sommarens sista morgonpass avklaras, upp vid fyra bara.
Vinst idag mot Ängelholm 2-1 och det börjar kännas bra, bara ekonomin ordnar upp sig..  

   
    Bajen ställer upp sig för straffavgörandet mot BP 21/7
  
och vi på DG kommer åtminstone fortfarande ihåg vad som hände för ett år sedan..

Cupvinst i onsdags efter en helt för jävligt bra och jämn match som avgjordes på straffar. Tack Johannes Hopf som räddade och Simon Helg som gjorde målet i 6:e straffomgången! Nu väntar semifinal mot Kalmar :)
Jag har aldrig varit med om den spänningen, det kändes som en VM-final..

Igår var jag och mamma i Visby över dagen. Förutom alla Stockholmsveckan-människor så är det fortfarande en fin sommarstad. Vi shoppade lite, åt, fikade och tittade på folk.
Och nu sitter jag inför en ny jobbarhelg med morgonpass.
      

(Börjar med att ursäkta innehållet i detta inlägg och användandet av följande uttryck. Det finns ingen förklaring..)

OME! Vad skönt det är att vara ledig. Den här veckan har jag sett Eclipse två gånger till vilket tar mig upp lika med Mic på 3 visningar.. Hoppas på en bra version hemmaledes snart så jag slipper slösa mina slantar mer. Trots att jag och lillasyster fick gratisbiljetter igår när projektorn pajade på Söder. Då shoppade vi och gick lite senare på Sergel istället, helt okej för mig faktiskt :)

Annars så har vi sagt adjö till Erica med en mycket trevlig hemmafest i fredags, kommer sakna henne och är avundsjuk att hon ska till Australien, mitt drömland..

Åh sista morgonen, tralala. Det känns som utlandssemestervärme, lite klibbigt, som en morgon i Turkiet ungefär.. Nu saknar jag bara färskt bröd och iste och stora persikor!

Så Spanien vann till slut, såg knappt något av matchen medan jag försökte somna igår men det såg ut att gå fult till. Efter drygt 70:e minuter med 0-0 bestämde jag mig för att inte se klart och det var väl tur, det gick tydligen fram till andra förlängningskvarten innan någon gjorde mål.
Lite sjukt är det att VM nu är slut, det kändes som så långt kvar till finalen när det började. Men allt går så fort.
Jag somnade så sött igår, skulle bara vila ögonen lite när jag la mig i sängen och skulle se slutet av bronsmatchen. Hann se 3-2 målet sen vaknade jag av att pappa försöker stänga av min tv.. vilket fungerade mindre bra eftersom jag sov på fjärrkontrollen. Då skulle jag upp 40 minuter senare..
Kände verkligen inte för det imorse alltså, men imorrn ska jag upp igen.
Jag vill ha tisdag!!
Sitter utanför min fraktkur och njuter av solen.. Är kanske inte helt profilklädd nu, skjortan var verkligen för varm!! men det får gå ändå. 
Sov väl inte så många timmar innan jag gick upp klockan två imorse men jag har ännu inte blivit helt mosig efter 5,5 timmars arbete. 
Efter jobbet blir det kalas för Mic i Ösmo :D
.. som gör att vi förlorar.
3-0 i baken borta mot Öis är väl bara att glömma på en gång.
Fast fan vad bra vi spelade i första!

Solbränd på ryggen sitter jag här och hoppas på att bli trött. Ska nämligen upp och jobba vi fem imorrn bitti. 
Helgen har varit härlig med riktigt bra sommarväder, sol & bad, promenad i sjöstan och festivalstämning i lilla Nynäs. Jag har sett Eclipse och var helt chockad efteråt tror jag, hämtade mig efter någon timme och behöver se den igen. Kära Bajen har även gått vidare till kvart i Svenska cupen efter kross mot Elfsborg.

I den här ljuva värmen, på sommaren, då kan man inte önska sig så mycket mer, eller hur?

Oskar Linnros – Från och med Du