Den här dagen för 16 år sen så ringde min mamma och talade om att vi fått en lillasyster. Jag minns var jag stod, vid sidan av soffan hos pappa med sladden till telefonluren lindad runt fingrarna. Minns att jag först blev glad att det var just en syster. Då skulle det nämligen bli en Wilma. Om vi fått en bror hade det blivit en Hugo, och både jag och brorsan var överens om att det namnet inte skulle passat. (Nu tycker jag det är ett supergulligt namn men tiderna förändras..)
Min fina syster, lilla Mimmi, är inte så liten längre. Men det är okej för jag inser att ju mer åren går så krymper de 10 som skiljer oss åt och jag får vara både storasyster och vän.

Soluppgångar, dis och sommarvärme, Hammarbymatch med pappa, lunch på Utsikten, middagar hos mamma, matteplugg med syskonen och 10000 steg varje dag.
Den här veckan har bestått av tidiga mornar i frakten, 4 på rad. Det har gått bra men det är tur att det är den sista. Idag åker glasögonen på redan på morgonen för ögonen och huvudet är för trött för att kunna korrigera utan dem. (Jag har ännu inte vant mig vid tanken att alltid ha glasögonen på trots att jag borde haha.)

1-2. Samma vy kan se helt olika ut bara av ljuset och det är väl tur att jag gillar soluppgångarna i frakten. 3. Tifot mot Örebro i måndags var snyggt. 4. Haha ibland (ofta) tar jag och W mindre bra bilder. Men kepsen är fin!

Jag var i Visby i början av veckan på förhandling med fack/personalchef. Mest för att sitta med och lära mig processen. Processens ledord verkar vara långsamma beslut för vi ajournerade förhandlingen till november. Den gången blir det via videolänk så det dröjer ett tag innan jag får se ön nästa gång. Julfest i december åtminstone. Det slår mig vad bekant Visby är för mig. Kanske inte som hemma men väldigt väldigt bekant.

Tiden går, vi har lämnat augusti bakom oss. Har inte skrivit på länge för jag har knappt lämnat soffan förutom för släktträff, lite träning, bouldrat med Sofia i tisdags och var på kräftskiva igår. Ibland är det skönt att bara hitta på saker med familjen eller glo på youtube/Netflix eller läsa något. Det behövs inte mer.