Regn, ingen hemma, ingen ledig, inget att göra, jag vaknade inte för sent imorse + att pengar är ett välkommet inslag i livet som det ser ut just nu.
Så vad gjorde jag? Gick till jobbet fastän jag var ledig.

                   
                      Risterasser på Bali. Foto: Jag
Gotlandia II och Gotland har krockat?
Dimma..


25/7 05.54
Som att det är bättre nu då... Ja, lite i alla fall.

26/7 17.19
Ny turlista kommer snart, vilket många har frågat efter. Ölandslinjen är helt inställd för att Gotlandia I ska kunna trafikera Norra linjen. Det kommer att bli mycket att göra framöver, speciellt i telefonbokningen.
Så här i efterhand kan jag bara konstatera att min lojalitet ligger hos DG och att man aldrig ska tro på vad tidningarna skriver, för trots att det var kaos så var det ingen katastrof. Mina fantastiska kollegor gjorde ett bra jobb tillsammans, så det så!

"Childhood is not from birth to a certain age and at a certain age, the child is grown, and puts away childish things. Childhood is the kingdom where nobody dies. Nobody that matters, that is."

/Edna St. Vincent Millay

(..och, ja, jag är inne på den sista Twilight-boken..)

Inga ord är nödvändiga, men ikväll är det dags.
 
Det var väldigt länge sedan jag tävlade på bloggar nu men i regnvädret har man ju inte så mycket annat att göra. Detta söta armband kan man vinna och ända fram till söndag har man på sig.

 

Annars är det typiskt att folk jobbar när man själv är ledig och tvärtom... och imorgon ska jag ha bokningen hela dagen. Jippi!
Jobba, äta, jobba, sova... låter bekant. Love it! Bara man får ledig då och då för att se på match och göra annat roligt.

I lördags startade äntligen allsvenskan igen och jag och J stod på älskade SöS i solen, med undantag för regnstormen i halvtid och såg nya spelare och gamla spelare vinna mot Trelleborg med 2-1. Det var en bra match, en match som gav känslan att det kommer gå bra nu, trots att tabelläget inte förändrades något.


Freddy Söderberg. Och inget annat..