Det har varit en riktigt skön helg som nu ska avslutas med ett jobbpass till.

Har förresten sett igenom alla 7 säsongerna av West Wing igen, idag gjorde jag till och med en spellista på Spotify med musik från serien, slås av vad mycket bra musik det finns som också länkas ihop till minnen.
     I detta fall minnen av vad som händer i storyn, med karaktärer och så vidare.
Lyssna på  Lisa Gerrard – Sanvean - I Am Your Shadow som är med i avsnittet efter att presidentens dotter blivit kidnappad, Blind Willie Johnson – Dark Was The Night - Cold Was The Ground i sig ingen speciell låt men storyn.. inget jag orkar förklara det är bara att se på avsnittet "Warfare of Ghengis Khan" 
Ja, jag är ganska såld på serien!
Nu är det helg. Hemtentan är inlämnad och det får bära eller brista.

Lugnet - omslut mitt oroliga hjärta...


Coldplay ft. Rihanna - Princess of China
Nyare och större, spara docx hela tiden.
Nu är det 350 väl valda ord kvar till ordgränsen på andra frågan. Jag andas normalt, imorrn blir det till att fixa hela dagen - så länge jag orkar i alla fall och i helgen blir det fika med Mic & Mario och sen lite jobb på söndag (Åh vad skönt, kan det bli mer normalt).
Jag ser äntligen ljuset i slutet av tunneln, trodde aldrig det i början av denna vecka.

Tack till er, min familj som läser detta. Jag vet att ni bryr er och kanske oroar er över mina små ´depressioner´ i tentatid.

Jag var lycklig i helgen. Nu är jag mentalt nedbruten.
Hoppas att livet är bättre på lördag när hemtentan är inlämnad.
Jo vi klarade oss kvar i superettan efter en otroligt spännande upplösning och vinst mot Ängelholm. Så till slut var det bara att vinna båda matcherna ändå. Bara.

134 sidor i Imsen, tre uppgifter och 6 timmar senare är jag rätt mör i både ögon och kropp. Men förhoppningen är då att jag ska klara av 50 sidor imorrn och kanske kan vara ledig på torsdag. Tänk det!

I övrigt så här i slutspurten av kursblocket har jag valt ny temakurs och kollat upp den superbilliga kurslitteraturen, till pangpriset 1680 kr! ;)

Bra produktiv dag, och inget kan ta ifrån glädjen från igår. Inte ens regn, snö och mörkret som snart kommer.

Foto: Marcus Ericsson

Efter tre straffar, vilt utdelade gula kort och en man utvisad i andra halvlek kunde vi vinna med 5-2 (fem olika målskyttar: Runa, David, Christer, Dahl och Sema) över Jönköping södra. Nu behöver vi ta lika många poäng som J södra i sista omgången för att slippa kval.
Det skulle kännas som en seger!
Men spelar vi som idag så klarar vi ett kval också, fast jag vågar inte hoppas på det.. Det är såna här matcher som gör säsongskorten värda sina pengar!
Jag orkar inte bli arg längre. Orkar inte. Jag blir bara ledsen. Så nu måste vi vinna båda matcherna som är kvar, javisst det är BARA det.. Har en känsla av att det avgörs på måndag, då ska vi bara ta Jönköping Södra!

Foto: Scanpix

Sista kvalmatchen mot Holland idag, 3-2 seger och en rejält bra match vilket innebär att vi går vidare som bästa tvåa! Funderar på om man glömt bort hur det var att segra, både jag, Sverige och laget eftersom vi fått glädjefnatt, grabbarna bildar hög och Hamrén fäller tårar och jag vandrar runt som ett enda leende. Polen/Ukraina här kommer vi!

Haha, och lita aldrig på påven enligt Kim Källström. Men han påminner oss om att han pratar om Elmander som verkar haft egen kontakt med den match på Parken i Köpenhamn som vi varit beroende av om vi inte vunnit.
Varning. Jag har fastnat i Vita Huset-träsket igen.. Vilket iofs är bra då jag redan sett på alla mina filmer här hemma när det bara är crap på tv. Om jag kunde hålla mig till kvällarna vore det bra alltså, vilket jag just nu har svårt för.
Idag har jag i alla fall varit duktig och gjort ett utkast på en källkritik-uppgift till imorrn. Nu ska jag ut i höstrusket och göra lite ärenden innan utkastet ska bli ett färdigt resultat.

Förresten är det oktober redan, den rosa månaden.