En positiv sak att jobba med det jag gör (bortsett från allt det andra, se mitt lyriska inlägg längre ned..) är att jag helt plötsligt kan åka till Gotland typ utan kostnad. Idag åkte jag och en kollega över för ett möte som är imorgon.
Det blev alltså en ledig eftermiddag/kväll här i fina Visby. Jag har passat på att köpa te på Kränku, shoppat på rean och tränat på Scandic Visbys lilla gym. Japp, ni läste rätt, jag släpade med mina gymkläder hit och kunde få till ett pass trots att gymmet inte hade så mycket att bjuda på. Efter middag på O'Learys ska jag nu sjunka ner i hotellsängen. Tagga fraktmöte imorrn, jag ska se och lära har jag tänkt:) 

Får-tema på hotellrummet såklart, 4 sorters te och en svettig tjej som äntligen tränat igen!
"En bajensäsong är som en människas liv. I början är allting gulligt och framtidsmöjligheterna oändliga, sen skiter det sig i första klass, blir stödundervisning och sen, efter halvtaskigt praktiskt gymnasium så händer nånting och så ordnar det upp sig till en halvhyfsad existens i alla fall."
 
"LIVET är en illusion. Allt som blir kvar när vi rensar bort planer, oro, förhoppningar och vardag är ju BAJENMATCHERNA. Ett skäl att ta på sig halsduken, dra en Kir före och bira efteråt. Bajen är verklighet, oavsett tabelläge. Glöm aldrig det." 

En klassisk HoO-krönika på officiella. Kanske man kan få för sig att längta lite till denna säsong ändå..