Bildrevy över februari.

Solen är här men ännu har vi bara haft tre starurar så det dröjer innan våren på riktigt är här. Jag uppskattar dock att kunna sitta på balkongen och vända ansiktet mot solen medan resten av kroppen är invirad i filtar. Tanken på att snart få ha sneakers, skinnjacka och solglasögon värmer också.

En grådisig lördag var jag på Fotografiska med Sofia. Kände mig kulturell. Mycket mysigt.

Vi har varit på kurs i Visby Gästen i fokus och jag blev mest inspirerad av de olika personlighetstyperna kursledaren pratade om. Kom hem och gick till biblioteket för första gången på säkert 10 år för att låna Omgiven av idioter där det beskrivs mer om röda, gula, gröna och blå personer. Riktigt intressant att lära sig om sig själv och sin omgivning. 

Annars på jobbet har det varit stressigt under en tid, vi renoverar i frakten och jag har givetvis varit mer involverad än vad jag haft arbetstid till. Det kommer bli jättefint och det betyder mycket för oss som spenderar mycket tid i just den hytten varje vecka. Men främst stressigt har det varit med nya turlistan som var helt annorlunda än föregående år. Detta skulle vi som har planeringsuppdrag behövt veta och starta lite tidigare så det blev mer stressigt att sätta igång med det arbetet. Jag har deadline denna vecka för sen ska jag på kurs igen och sen åka på semester. För i mars åker jag ner till Gran Canaria till mormor och morfar.