..men det känns som jag kommer behöva. Förklara och försvara.
Ja, jag är supporter, nej jag är inte rädd.
Skrik inte bara efter hårda lagar, problemet ligger inte endast hos supportrar, människor som kan misshandla en annan människa till döds har nog antagligen slagits i andra sammanhang än vid eller på arenor. Problemet är större än att ge besöksförbud eller förbjuda bortaföljen.
 
Läs dessa inlägg om saken; Årstakex, Gustav Gelin, Jonas Dahquist
 
Finast är att se så många visa medkänsla med Djurgårdsfamiljen och den avlidnes anhöriga. Sorgen har inga färger, skrev AIK:s klack och höll tyst minut på sin hemmapremiär ikväll. Jag hoppas vi i Bajen också kommer ha en tyst minut. På twitter visar många sitt stöd till Djurgården med #viärni och syftar på Gnagets kampanj Vi är inte ni. Vid Stadion fylls staketet med blommor och ljus, tröjor och halsdukar från alla möjliga håll.
Sorgen har verkligen inga färger. Majoriteten av vi som kallar oss supportrar är helt vanliga människor, vi fördömer våldet. Ingen ska behöva ta skada på grund av sin klubb (förutom den ångest man upplever under säsongens toppar och dalar, den är oundviklig).
 


Söndag. Solljus i Stockholm. Lunch på Vapiano. Prat och skratt med J (som fyller 24 idag), Mic och E. Insikten att det är 5 år sen studenten, vi ska dra ihop en mindre reunion. Insikten att det inte måste vara komplicerat hela tiden och att vi ska göra mer tid för varandra. 
För vänskap när den är som bäst.

Igår persade jag på 10 km, (visserligen med 2x1 min vila) men tiden landade på under timmen! 
Idag körde jag och lagkompisen Micke även 7km i lugnt tempo efter jobbet så det fanns lite krut kvar i benen ändå. Det känns bra att tendensen är positiv, nu är det bara att lägga på intervaller så farten ökar!

Sovmorgon, vakna av sig själv. Solen skiner. Lunch med J och hämtat ut säsongskorten (bara två veckor till premiär). Köpt nya Asics. Fika på söder. Middag och supergoda drinkar med Sofia vid Odenplan. Lyssna på Värvet på vägen hem. Slappa i soffan framför La Bamba. 
En bättre måndag helt enkelt.


Logan och Veronica. Lo.Ve som fansen kallar dem;)
Det var en vecka sen premiären och jag har redan sett Veronica Mars-filmen tre gånger. Önskar att man kunde vart med i Kickstarterkampanjen, jag hade gärna skänkt pengar till produktionen. Kanske kommer det en fortsättning... What's 180 days to us? Our story is epic. 
Läste Runner's world idag och nu är jag så sugen på att fixa sub 60 på milen. Detta 8 veckorsprogram ska jag börja med efter Tough Viking alt. 
efter sommaren. 

Det ser faktiskt ut som en realistisk plan med kilometertider runt 5.40 som lägst.
I got this!
Vid nästa lön köper denna tjej ett par nya Asics och förlänger gymkortet!

Idag tog jag fram utemöblerna och åt lunch i värmen på balkongen. Äntligen vår! Solen är här och värmer i lä, krokusen växer för fullt i gräsmattorna, gruset sopas bort från gatorna och fotbollssäsongen är igång(visserligen bara gruppspelet i svenska cupen). Nu skulle jag inte klara av ett bakslag. 




http://open.spotify.com/track/0j20wgAUgBnJ21k6bUcyIz

Beyoncé. Den kvinnan alltså. Schooling Life har ett medryckande tempo. Löpning eller fulsång i vardagsrummet, den passar perfekt! 

En vecka på Gran Canaria var verkligen välbehövt! Jag och W har solat, promenerat på stranden med mormor och morfar, shoppat lite, ätit gott och blivit bortskämda något helt otroligt. Superskönt!
 
Nu tillbaka till jobbet med, vad jag hoppas kommer bli, nya spännande utmaningar:) Är med i en grupp som ska bistå i information via sociala medier som jag tror kommer bli jättekul och som vanligt tycker jag det är roligt att bli mer involverad i företaget, få använda hjärncellerna lite. (Nu har jag skaffat Twitter så jag kan följa med i allt aktuellt, herregud vad gammal jag kände mig när jag inte hade koll på detta medie..) 
Dagens sanning är att jag vill stanna här på jobbe, tror inte det är en omöjlighet heller:)