Helgen som skulle bli så lugn, med bara lite jobb på fredag och söndag kväll blev till 7 timmar på lördagen på grund av blåsten från Stormen Berit. Sitter också nu på måndag morgon och väntar på hopen resenärer som snart ska komma. Haha, och åh vad jag tycker om den här arbetsplatsen - allt kan hända ;)

Det blir IKEA i eftermiddag i alla fall med mamma och mormor, skön dag. Metodsemninarie, fraktpass, temaseminarie och sedan väntar en veckas ledighet. Eller åtminstone 7 dagar då jag inte behöver åka till skolan. Nu får det gärna komma lite snö också!
En månad kvar till julafton, så idag åkte stjärnorna upp i fönstren. (Det lilla julpynt jag äger.)

Så var tentan borta, jag hoppas att det gick bra men vet inte med säkerhet. Vill heller inte känna mig överdrivet säker och sedan bli besviken, då är det bättre att förvänta sig det värsta..
Jag hade i alla fall otrolig energi efter tentan igår trots att jag gick upp klockan 6 så fredagens uppgift och flera kapitel till på onsdag slank med i bara farten.

Nu blir det lunchpaus och måndagens avsnitt av Den som dräper och senare ska jag träffa Elin, Carro, Carro och Anna för en tentadrink på Medis. Skön inledningen på helgen som snart kommer!
Just nu längtar jag oerhört till efter klockan 13 imorrn, då är tentan över och jag ska få slappna av med lite tvätt och lite läsning inför seminarie på fredag.

Vår studiegrupp har varit ambitiösa tror jag och fått hyfsat bra koll på frågorna, dock 10 stora essäfrågor som sträcker sig från 1500-1800 talets världshändelser. Hade varit kul om man läst om bara ett fåtal men just nu är allt en enda röra i huvudet. Dessutom ändrades tydligen några frågor förra vecka utan att alla fick reda på det, för mig betyder det att jag inte sätter mig in i Japans historia dagen innan tentan, hoppas helt enkelt att den inte kommer. För då är jag körd!

Det ska gå, det ska gå, det ska gå.

Phu, är precis på väg hem från ett tio timmar långt pluggpass med tjejerna på SU.

Från 9-19 kan det hända mycket, vi har tagit oss igenom fem av tio essäfrågor till tentan och frosten från imorse hade förvandlats till plusgrader och strilade regn. Men tunnelbanan dras fortfarande med förseningar (skönt att kunna lita på det)
Snart blir det i alla fall lite helgkänsla.

Protester lönar sig, en läxa 1700- och 1800-talsmänniskan lärde sig av Franska revolutionen 1789 och Amerikanernas frihetskrig 1776 men även idag när Kammarrätten beslutat att sänka åldersgränsen på Breaking Dawn till 11 år. Ett futtigt exempel som upplysningsgubbarna inte hade tänkt sig när de ropade efter 'Frihet, jämlikhet, broderskap' och 'Life, Liberty and the Pursuit of Happiness'.
Jag läser till tentan nästa vecka som ni kanske förstår men mest längtar jag till biopremiär imorrn!
Hastigt och lustigt blev Fotbollsgalebiljetter bokade under helgen så det blir middagsmys med familjen snart vid Globen. Stora frågan är väl om Zlatan ska vinna Guldbollen, igen.. Om drygt fem timmar vet vi.
Annars är det nu november igen, den värsta månaden i min mening men jag misstänker att jag kommer vara så upptagen ett tag framöver att det helt plötsligt är löning och bara en månad kvar till julafton.(Usch måste börja tänka på julklappar snart.)
Endast 9 dagar kvar till Breaking Dawn, tänka sig, jag som började räkna när det var över 400 dagar kvar!