Nedräkningen mot semestern är ett faktum, det får liksom inte plats någonting annat än att längta till att få lite sol. Resväskan är till och med nästan fylld, men oroa er inte, jag är inte på långa vägar färdigpackad såhär med knappt 3 veckor kvar.
Kom ju på när jag väl tog ner resväskan från vinden att jag veckan innan ska åka till Gotland med jobbet så det blev att ta fram den lilla resväskan, som jag precis fått i julklapp, också.

I alla fall, jag kan inte vänta tills det blir semester. Januari är ovanligt grå och slaskig så motivationen för träning eller annat är inte direkt på topp.
Min plan är att gå in i gymmet när jag kommer hem i mars och innan dess köra med yoga och promenader. Det har hjälpt mot mina förkylningar verkar det som, har inte varit sjuk sen i december (pepparpeppar).
 
Just nu: Tittar på webbkameran i Visby hamn när båda fartygen äntligen är tillbaka. Det ser onekligen ut som att gryningen kommit tidigare till ön för det är mycket mörkare hos mig. 
 
Jag konstaterar att jag inte har så mycket att göra på jobbet än. 
 
 



Nu är 2015 här! Året slutade på bästa sätt med vänner och trerättersmiddag hos mig.
2014 var på flera sätt det bästa året hittills. Det har blivit annorlunda mot vad jag tänkt från början men kanske också mycket bättre tack vare det. 

Dessa härliga personer har i alla fall starkt bidragit till härligheter under året som gått. 


Annandagen. Minimalt med snö och sol på promenad runt Ringvägen. 
Lördag. Shopping med mamma i stan och lite fika på Chokladkoppen på Stortorget.
Måndag. Här kommer båten. Och jag jobbade med chefen med stuveribeställningen. I höst ska jag få vara med från början i budgetarbete. Yey!
Tisdag. Lilla Nisse fick åka till veterinären, han var kolugn, pappa och jag var två nervösa ägare. Vi väntar på provsvar nu. 
Inte det roligaste slutet på året.