Jag har röstat vid två tillfällen i mitt liv. I EU-valet 2009 och riksdag/landsting/kommun 2010. I båda fallen var jag ganska oinsatt och jag påstår inte att jag kommer vara så mycket mer insatt i år.
Men det låter mer om politiken i år, det känns viktigare i år. Och jag är ärligt talat rädd för vad som händer om rasistiska åsikter vinner större kraft.

Alla måste utnyttja sin rätt att rösta.

Och glöm inte EU-valet 25 maj. Det räcker tydligen med 25 ledamöter från 7 olika länder för att skapa en partigrupp i Europaparlamentet vilket ger talartid och stora resurser. Rösta, rösta på något, så att rasismen inte vinner.
Idag levererades min nya säng. 160 cm bred, så nu får hela jag plats både på bredden och på tvären:)


 
Citatet ovan är från ett av alla inlägg som uppkommit på olika bloggar efter vår fantastiska 5-0 vinst i måndags. Och det är såklart jag tvivlat, tittat mig själv i ögonen och tyckt att nu får det vara nog. Men, så köper jag ändå ett säsongskort. För vad skulle jag tycka om mig själv om jag inte var där. Jag ju skulle missa något. och tänka: kanske det blir i år ändå? Som vi tar oss upp och ur denna förbannade serie.
 
Det finns definitivt gott hopp, iofs kan vi bajare hoppas varje år. Men det känns bra med Nanne. Han kan hålla disciplinen, inte låta det glida iväg. Det är trots allt 28 omgångar kvar.

Man kan ju alltid hoppas att det stämmer.. 
Rubriken har inget med inlägget att göra, ville bara slå fast att ni helst får avstå från att luras idag. Jag tål det inte. Och jag går på allt.

Vaknade vid 06 imorse och kunde inte somna om. Var hungrig men hade inget hemma så medan jag väntade på att Coop skulle öppna tog jag en tur på cykeln runt Ringvägen. Ah, det slår mig ofta att det är så vackert här, med havet när solen lyser, luften är frisk, doften av tång och ljudet av vågorna som slår in. Okej, slut på det lyriska. Jag är rätt trött, så förutom att man hinner med mycket när man vaknar så tidigt så föredrar jag att kunna sova ett par timmar till.
 
Nu tillbaka till tvätten och laga mat. Är ständigt hungrig. Inte så konstigt kanske efter att ha sprungit dryga 28 km de senaste dagarna.