Varken seger eller Sjöstan i måndags, så det var ju synd.. Men trots allt går det ingen nöd på mig; idag var det riktigt varmt och jag passade på när jag hade min enda lediga dag denna vecka att sola på Nicksta.

Här är för övrigt ett av de bästa ögonblicken i tv-seriernas historia tror jag!
Dire Straits "Brothers in Arms" till slutscenen av Vita husets andra säsong.

Nu är jag och J på väg in mot Söderstadion för hemmamatch mot Ängelholm. Slutade jobba tidigare, solen skiner och kanske blir det Sjöstan innan match! Seger på detta?
Dagen före midsommarafton kanske inte är den lugnaste dagen på sommaren att börja jobba på här på DG, men det är väl lika bra att ta i från början!
Jag måste säga att det känns lite konstigt att först ha semester och sen jobba, och om man tänker på vädret som varit tycker jag att det redan känns som sommaren är över. Hemska tanke!
   
Livet rullar på så sakteliga, jag har åter igen blivit besatt av Vita Huset, nu när jag slog till och köpte alla säsonger.. Vi har även träffat släkten i vackra Dalarna och kanske fått ett till ställe att övernatta på, nämligen i min farbrors nya stuga nära Dalälven (i vår släkt skämtsamt kallad Borlängeån). På midsommar blir det middag på Ragnhildsborg och så långt räcker mina planer ;)
Oj vilken bloggtorka det blev ett tag, kanske det var så att början av sommaren kom ivägen. Jag har nu i alla fall kommit hem från en otroligt varm och skön vecka i Side, Turkiet där fyra böcker lästes ut under dagarnas poolhäng.
Nu blir det att återgå till verkligheten; har precis uppdaterat mig om Twilights storvinst och den fina nya trailern från MTV Movie Awards samt det fantastiskt efterlängtade sista avsnittet av Bones 6:e säsong!
    
I helgen blir det släktträff i Borlänge och sen börjar min arbetarsommar på DG. Vad vore sommaren utan detta?

Jobb och sedan blir det student för min bror, utspring klockan två så jag hinner precis hem för att byta om och ta mig uppåt norra Nynäshamn. Hoppas det inte börjar regna...
    Och så är det två år sedan man själv stod där innanför dörrarna och väntade på att klockan skulle slå 12.
Tiden går fort. Har ni märkt det? Kanske därför det tog över en vecka sedan mitt senaste inlägg, jag har verkligen inte gjort någonting; hämtat resväskan, ska börja tvätta inför måndag, solat, firat Anna i Ösmo, handlat upp systemet inför idag och faktiskt läst ut en riktigt bok - på svenska!