Jag har jobbat nonstop sen Kristi himmelfärds och det visar sig alltid genom att jag börjar drömma om jobbet. Så helgens tre lediga dagar blev välbehövliga nu. I fredags var jag förbi jobbet för att vinka av K och blev medbjuden på afterwork på Freja med Linda, Elli, Charlie och Jasmine. Det blev en bra kväll, lagom för en fredag. 

På lördagen blev det Bajenmatch. Halmstad stod för motståndet. 2-2. Första besöket för året för mig, vilket är konstigt då jag de senaste fem åren varit på i stort sett alla matcher. Nu verkar säsongen gå lite sämre igen så det är kanske dags för mig igen. Motgångssupporter deluxe
Johannes Hopf avtackades under halvtid, han är den sista spelaren kvar från det lag som sist var i allsvenskan. Jag minns första gången jag och J såg honom på familjedagen i augusti 2008. Den där långe skåningen som stod i ett hörn med autografkort i hand, ingen visste riktigt att han blivit värvad men vips var Rami Shaaban skadad och Hopfen blev etta i mål! 
Mycket vatten under broarna har runnit sen dess och han har varit med om allt med oss så det är nog bra att han flyttar till Turkiet och ser hur långt det kan gå. 

Jag blev ganska överraskad ändå över att gänget vänner stod i mammas båthus och sjöng för mig igår. Mat, efterrätt, vin, skratt och lekar. Fantastisk kväll! Så nu är jag klar med den här födelsedagen. Tack alla fina!


Sommarvarmt på balkongen, någon klipper gräset i närheten. Och mina händer skakar nästan efter att ha klättrat med Sofia. Dagen före tävling sitter jag här med blåsor på händerna. Jaja det går väl det med. Kul var det att klättra i alla fall!
Födelsedag idag. T-J-U-G-O-F-E-M
Grejen med mig och åldersnoja är för det första att jag har det typ vart tredje år, för det andra att jag såklart tänker för mycket på vad som kanske förväntas av en vid en viss ålder, krav som jag inte är i närheten av, för det tredje att jag fortfarande kan se ut som tolv i fel vinkel eller klädsel. 

Dagen har varit bra i alla fall, började med lite jobb och fikade där. Bea och Emelie kom ner fast de var lediga - så fina personer! 

På tal om fina! Sofia och Jess kom hem till mig och vi mofflade i oss bakverk som det inte fanns en morgondag och pratade loss i flera timmar på balkongen. Sol var det också, härligt! 

Senare kom familjen med paket och blommor. Senaste tillskottet är lilla kusinen Rolle. Och den här bilden är så söt på honom och min bror! 


Kort sagt, bra dag! 
Men som rubriken säger: skönt att jag aldrig blir tjugofem igen.
Jag skulle ju testa distansen innan lördag och idag duggregnade det. Duggregn är mitt bästa löpväder, luften är alltid så frisk och klar när det regnar. 
Resultatet blev 10 km istället för 8! Det var mer tjurskallen som sprang än benen på slutet. 

Snart är det dags igen. 8 km lera och kallt vatten. Och elstötar såklart. Jag undrar fortfarande vad som fick mig att tacka ja en gång till. Denna gång har jag inte tränat lika mycket och sluttestet om jag ens tänker ställa upp blir nu i veckan. Behöver minst orka runt distansen 8 km, och det var länge sen jag gjorde kan jag lova.

Drinkar hos Jess en lördag mitt i jobbhelgen. Så glada! 
Det handlar om att ta vara på tiden.