Det har varit en riktigt bra höstmånad som gått. Jag har varit glad trots sjukdom och inflammerad visdomstand. En hel vecka låg jag hemma sjuk, vilade upp mig inför semestern kanske för då började det bli bättre. Jag åkte till Teneriffa i år igen med mamma och faster. Promenader, värme och sol, sangria och mat. Precis som det ska vara. Jag återvände lite brunare och i kg lite tyngre haha.

Väl hemma från Teneriffa rakt ner i GGN-trafiken på jobbet. Organiserat kaos varje år. Dessutom dags för att lägga stuveribeställning för 2017. Det är den tiden. Stressnovember kommer.

Helgen gick fort med extrajobb och nattjobb blandad med en stor skara vänner. Myste på Bar & Burgers i fredags med Jess, Kiby, Henkan och Joppe och var på 30-årsmiddag på Kroken med 86gänget, och så några ynglingar där jag faktiskt får räknas med tror jag. Vi var säkert 15 pers vid långbord som senare blev till efterfest. Jag gick därifrån direkt till jobbet inatt och inser att det inte är hållbart att dyngna längre. Riktigt trött idag. Men nöjd och glad för alla mina fina❤️

Pappa och jag var på Gotland i typ 24 timmar och förundrades över hur korta avstånden är. Jag tror vi åkte igenom majoriteten av socknarna och jag utbrast namnen på dessa på min allra bästa gotländska haha. (Mest imponerad, eller konfunderad snarare, blev min käre pappa när jag börjar relatera till låttexter av Smaklösa. "Mellan Ganthem och Hörsne finns en hemli veg och hinnar ja forst till den då är snutarna lost")
Vi började söderut och tog vägen nerför Ekstakusten, naturen skiftar från lövskog till karg kust, martallar och alvarmarker, vi köpte kaffe i Burgsvik, klättrade på Hoburgen medan solen gick ner över havet och vände sedan via Hemse tillbaka till Visby. En natt på Scandic. Hotellfrukost❤️
Andra dagen gick norröver men först via Slite. Inland med jordbruksmark blandat med riktig skog. Målet var Fårö men väl vid färjeläget i Fårösund tittade vi på vattnet och beslutade oss för att inte ge oss ut där i onödan. Här uppe var det glesare med samhällena men ändå vackert. Blå lagunen låg folktomt, lite skillnad sen i somras. I Kappelshamn blåste vattnet över piren. Vi fortsatte nerför västkusten utan att ens svänga förbi Lummelundagrottan. Shoppade lite i Visby och hann med ytterligare en runda österut till Ljugarn och sen via Levide och hem. Hösten hade kommit längre på ön och det blåste ordentligt men oj vilka fina dagar vi hade.