Efter att ha lämnat in opponeringsrapporten så blev dagen väldigt tom. Det är en konstig känsla att helt plötsligt inte ha något att göra när man har haft hur mycket som helst bara förra veckan.
Det hinner bli stressigt en gång till det svär jag på men då kommer de flesta vara så studentglada att vi inte kommer bry oss...

Om man skulle tänka sig att skriva något om inte handlade om fotboll då...

Det är sol ute och jag har kunnat sola lite till och med, jag överväger solarium för att kunna ha "rosa" klänning på skivan den 6 maj men jag tror jag ska klara mig utan det..
Idag har jag varit på min allra första dansbasar och sett J dansa balett, hon är duktig hon.. Snart ska jag iväg och fira min morbror som fyller år, jag ska även hinna ta kort på någon otroligt intressant byggnad här i Nynäshamn som samhällsläxa till imorgon.

Bra stämning på läktarn och även på plan trots att det verkade lite retligt när vi inte kunde få in bollen i mål. IFK hade mest chanser och det kändes som att vi hade svårt att få bort dem från vår egen planhalva.
Det fanns ljuspunkter såklart i början och i det absoluta slutet när vi fick fyra hörnor på övertid. Ingen gick in tyvärr och det blev 0-1.. "En sinnesslö och förmodligen efterbliven idiot" tände med bengaler eld på en bit av östra vilket gjorde att matchen avbröts en stund, just när man trodde att det inte skulle hända igen.

Nu väntar två veckor av mösspåtagning och studentskivor innan det blir hemmamatch igen.. (Varför kommer någon på tanken att lägga en skiva när vi spelar hemma mot Kalmar? Knas..)


Detta är sånt man inte ser på norra, bakom allt...

3-1... som skulle ha varit 4-1. Men ändå 3-1, det betyder vinst och tre poäng och alla, jag menar alla vi var så extremt glada igår.
Efter att ha gått av dödståget och lovat att vi aldrig skulle kliva på det igen åkte jag och J tunnelbana istället. En fråga som kom upp är varför det inte finns några träd i Västra skogen...
Jag gillar inte egentligen derbyn, de är för nervösa och för långt bort vilket ledde till att jag inte var hemma förrän halv ett.
Emil, Charlie och Fredrik (framspelad av Simon Helg) gjorde mål igår, även Nathan gjorde mål men det var det ingen domare som såg!


Foto: Lina Alriksson
Jag sitter fortfarande med J och Mic i Ösmo för att göra klart projektarbetet.
Jag kom hit vid elvatiden idag och snartsnartsnart ska det kanske vara klart. Då ska jag somna gott och kanske orka upp imorgon igen..
Frågan är när jag ska hinna med att plugga geografi och skriva ett helt filosofiarbete samtidigt som jag går på derby imorgon..

Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du...

Jag blev myggbiten igår... snart är det sommar!

Fan vad jag hatar att lyssna på webbradion när det gäller Heif-matcher!
Kvällens match var inte lika spännande som den vi spelade hemma den 17 april förra året som jag inte kunde gå på, men faktum är ändå att det sitter kvar och jag gillar verkligen inte webbradion i denna situation.
Ännu en förlust...några matcher till tar det, sen är jag orolig på riktigt.

Precis så typiskt det är attt man blir sjuk under lovet är det att man blir frisk när lovet är slut. Jag skulle inte haft någonting emot att ha ett par veckor ledigt till, kan dock trösta mig med att vi har mindre än 35 skoldagar kvar till studenten.
Det börjar nog ordna upp sig nu.



I söndags var det äntligen premiärmatch och marsch över bron till Söderstadion. Det kommer aldrig att sluta vara en fantastisk känsla att stå där bland över tolv tusen andra och se Bajen spela fotboll. Vi fick dessutom  sjunga för Sulan och Petter som var på plats.
Själva matchen mot Gefle, ja den gick som det går ibland mot Gefle, det är därför vi aldrig ska glömma dem. 1-2 är inget resultat man är särskilt glad över men jag är trots detta inte orolig... Charlie Davies gjorde ju mål i alla fall. Och imorgon är det borta mot Helsingborg.

Det ser ut som att gårdarna är på väg mot en storförlust, det är sol ute, jag mår en aning bättre och jag har fått undan lite av religionsarbetet och skrivit mitt svenskatal...
...så Glad påsk på er!!
Det ska bli riktigt skönt när hockeyn är över, det säger jag bara...
"Pang sa det" efter 14 minuter, en riktig pärla i krysset av Emil Johansson. Kan det bli hans år i år? Eller Castros, eller Simons? Vad vet jag, hoppas kan man alltid göra.

Själva matchen på Borås arena var väl aldrig riktigt vår och därför är 1-1 och en poäng bra gjort. Efter två tveksamma straffsituationer hade Elfsborg kvitterat i andra halvlek och jag vet inte helt hur man ska tolka dem.
Frågan är varför jag sitter hemma och J är i Kalmar när vi kunde ha vart i Borås!

Jag kommer möjligen vara väldigt inaktiv här på bloggen nu på lovet, av förståeliga orsaker.

Detta är vad jag ska göra:
Lördag - Elfsborg- Hammarby, skriva svenskatal
Söndag-Tisdag - till Lidköping, plugga religion
Onsdag - Projektarbete
Torsdag - Tandläkarn, ledig?
Fredag - Geografifrågor
Lördag - Filosofi
Söndag - Marsch, hemmapremiär Hammarby- Gefle
Måndag - filosofi, öva svenskatal
Samtidigt ska jag läsa ut Oliver Twist och göra fyra åttor.

Kul va!?
Kanske inte men det kommer gå, det ska gå...

Så var det april..
Det börjar ordna upp sig med uppgifter som skulle in den här veckan men sen kommer påsklovet och veckan efter.
Jag ska försöka se till att vara ledig någon dag av lovet i alla fall men ändå hinna med allt. 
På lördag börjar det, om två ynka dagar är det premiär - Allsvenskan 2009. Det känns otroligt!
Och på söndag drar jag till Lidköping..

Motgångar får vissa människor att bryta samman, andra att överträffa sig själva. (Okänd)
Jag ska fan överträffa mig själv!