Vad är julledighet för något? Imorgon ska allt inhandlas och lagas inför julafton för sen jobbar jag igen. Tur att jag gillar marinblått, för något annat än uniformen är sällsynt att jag får ha på mig.

Idag kom den in. Min första egna julgran. Kunde inte låta bli att klä den också, 10 dagar före julafton. I vanliga fall brukar jag inte klä granen förrän den 23:e med familjen. Men det gör vi antagligen i år också, lyssnar på julskivan vi alltid klär granen till och skrattar åt alla fula tomtekreationer som jag och mina syskon gjort på dagis. Det är jul för mig, mer värt än alla paket i världen!

Den obligatoriska "havet från Bryggan M/S Visby"-bilden på väg till julfesten. Vi var 9 kollegor som åkte över igår, drack vin och spelade spel i konferenshytten som uppladdning.
När vi kom fram åkte jag och Linda ut till Eskelhem där vi fixade oss lite. 
 
God mat och trevligt att träffa folk från DG från alla terminaler, huvudkontor, stuveri och andra systerbolag, det var nog 200 personer på Wisby Strand igår.
Sen fortsatte jag, Linda och Joel ut på Munken (lägger om dialekten till gotländska när jag umgås med dem) hemma halv fyra inatt på båten och vaknade av utropet från kapten när vi rörde oss tillbaka mot Nynäs.
Kul!