Jag kan inte säga att jag har gjort särskilt många konstruktiva saker på sistone, men vem bryr sig om det? Förutom att titta på alla filmer som jag fått eller fastnat för på tv:n, men det kanske inte räknas.
Skönt är det i alla fall att vara ledig i lite mer än en vecka till innan man behöver börja tänka på att det bara återstår en sista termin innan studenten, sommaren, resor, arbete och framtiden.

Jag har totalt förälskat mig i en låt från Narnia: Prince Caspian, som jag sett mer än en gång ska jag säga. Det är också extramaterialet på Narnia och POTC2 som fått mig att inse hur mycket jag gillar film igen.


Regina Spector - The call
Eller Boxing day som de säger i England. Det som är klassiskt för dagen är ju annandagsbandyn men eftersom jag jobbade idag så blev det varken utgång igår eller bandy idag.
Men det gjorde så lite, trevliga gotlandsresenärer kan man träffa varje dag!

Jag är i alla fall snart klar med julen, det återstår firandet hos pappa sen kan man börja koncentrera sig på nyår. Och som alltid får man ur sig meningen ...2009 blir mitt år... Haha, vi får se hur det där blir.

God fortsättning på er!
Låten är väl inte så julig kanske, men jag kommer ihåg svenskalektionen när vi skulle öva på att tala med vår basröst.

"Du e vacker, du e lessen, du e arg, du e glad. Jag behöver dig i mitt liv - ja menar varje dag
Det värmer hela min kropp bara jag få höra dig. Ja har inte riktigt förstått de sätt du kan röra mig
Men de finns ingen situation du inte e välkommen i. När allt e som jävligast o när allt e komedi
Men jag känner detta djupt, så jag vet att du finns. O jag förknippar nog dej med allt det feta jag minns
Om kärlek någonsin va äkta e den de mellan oss. Du lugnar mig totalt o får mig att bränna loss
o utan dej så hade inte mitt liv varit detsamma
För varje steg som ja gått har vi ju tagit tillsammans."



Strö lite socker på mig - Timbuktu

Jag är relativt klar med alla julklappar och jag har även jobbat idag så nu kan julen få komma. Jag ska dock spendera en liten tid på IKEA imorgon, det som jag mer än en gång kallat mitt fjärde hem, fast nu räknas det nog till det femte.
Men som jag sa till min syster, imorgon kan vi säga att julafton är imorgon.

Jag har de senaste dagarna varit upptagen med tredje säsongen av Bones och dessutom julhandel men..
Nu är det 18 dagar ledigt, det låter dock väldigt mycket mindre än det kommer kännas tror jag. Det är vad jag behöver, att göra ingenting för ett tag. Jag ska dock jobba några timmar nästa vecka men det känns bara roligt.


Foto: Jag
Det har redan blivit den tredje advent, jag har som vanligt sett på massor av skidor i helgen men även jobbat lite med projektarbetet. Nu är det bara fem dagar och ett matteprov kvar i veckan innan året i skolan är slut..vilket jag ska plugga till någon gång..

Förresten så undrar jag varför det skulle vara nödvändigt att ha Svenska hjältar-galan när det egentligen ska gå Bones på tv?! Otroligt dålig planering, det är inget man kan skippa sådär ju..
Måndag igen. Lite mer än en vecka kvar i skolan och denna kan man kalla smockad. Inte lika jobbig som andra innan-lov-veckor men ändå.
Psykologi, Religion, Samhälle och Matte ska göras men jag har ändå inte stressat igenom helgen. Har sett på skidor och skidskyttet och vore det inte för regnet här hemma så kunde jag känna det som vinter.
Jag vill ha snö till jul!
Skoldagen är snart slut men man kommer inte ifrån byggnaden förrän ikväll runt 20 då vi ska äta middag med klassen. Sedan får man väl sätta sig och tokskriva klart psykologin till imorgon. Ser jag inte riktigt fram emot men ämnet har ändå intresserat mig, särskilt boken Nördsyndromet av Inger Jalakas som jag läste ut igår. Mycke irriterande och hoppfullt på samma gång.
Hur blev det så att vi nu har kommit fram till årets sista månad helt plötsligt? Julafton är bara 23 dagar bort och vi slutar skolan om 18 dagar. Allt har gått så fort.
Julkalendern är säkert dålig som vanligt, såg den inte imorse, men ett tips fick mig just att tänka på att se om Pelle Svanslös som jag har på video.
Det var kvalité förr när man var ung(!) som Mysteriet på Greveholm, Sunes jul och Julens hjältar.

Har annars varit sidekick när J och Mic var i studion idag och ikväll ska jag på födelsedagsmiddag. (Strategiskt bra när ugnen är sönder här hemma..)