- Jag har fått nytt vikariat igen, nu på 100 procent till sista augusti nästa år. Därefter är min förhoppning att jag äntligen ska få bli fast. Håller tummarna. Snart varit på DG i åtta år.
- Det gör ont att backa i långt gångna tankar.
- Inser att jag bott på Toppis i två år och ännu har hallen inte målats om. Ska tag i det snart. Om någon vill hjälpa till.
- Septembersol, doften av tång, stenen med gravljuset på Ringvägen, det där havet återigen som jag inte kan få nog av.
- Känner sån kärlek för vårt AW-gäng som skapats i sommar. Givet oavsett om vi jobbat dagen efter eller inte.
- Darin på svenska. Lyssnar sönder på den skivan just nu.
- #helasverigeskramlar 25 kr/person/dag är vad UNHCR behöver för att hjälpa de som lider av kriget i Syrien.
- Rosa oktober.
- Mjölkkronan. Ica och Willys betalar extra till de svenska mjölkbönderna. Jag känner oväntat starkt för detta, nu ska här köpas svenskt, kosta vad det kosta vill. Farfars gener kanske?
- Bara 20 dagar kvar till Tenerifa. Packpanik kommer snart.
"Vissa saker kanske dödar mig. Allting kan va över imorrn. Men Timbuk sa att allting löser sig även fast the botten is nådd. Allting går runt fast det känns tungt. Stanna en stund och känn hur det fixar sig. Vissa saker kanske dödar mig men det är sånt man får leva med"
Love so others can love so you can feel loved and love even more. Love is love is love.

U2 i Globen igår. 
Scenshowen var cool, det tog ett tag innan jag kände igen låtar nog att jag kunde sjunga med ordentligt! Och då blev det ju också mer drag på resten av publiken. När vi alla sjunger med i I still haven't found what I'm looking for eller när Edge och Bono drar ner tempot med piano rakt framför oss i Every breaking wave. Guld!

Jag blir alltid lika glad av den där vyn in på Visby hamn. I veckan var jag, Bea och K på tjänsteresa, uppföljning av lastmötet vi var på i våras. Jag och Bea åkte dit tidigare och åt middag på Amarillo i ett lite mer folktomt Visby än sist jag var där. (Gotlandstripp nummer 5 för året) Det blev en mycket trevlig kväll med den ladyn som en gång varit min lärare men som genom DG blivit en vän. 

Vi var på ytterligare en sommarfest i lördags, stuveriet bjöd på maffiatema. Vi fyra som reppade DG (jag, Em, Jess och Natha) började med middag hemma hos Em sedan drog vi ner till Hantverkargården. Det blev mer drag på dansgolvet än på vår fest, till och med lilla jag blev uppbjuden på en bugg! 

Många av oss jobbade på söndagen...men blev kvar till 03 ändå. Jag kan säga att det inte var den allra piggaste versionen av mig som befann sig i terminalen klockan 10 igår. Men allt går! Jag hade delat pass och hängde med grabbarna grus upp till lokalen efter avgång där vi käkade pizza, bakisskrattade åt allt möjligt och städade undan så mycket vi kunde. Det var bäst att hitta något att göra istället för att slumra in i soffan.

Det är snart höst men här satt jag och pappa för två dagar sen och åt ute på Flötet. Varje soldag värderas högt nu för man känner att vindarna blir kallare. Men det är också härligt. 

När man cyklat till jobbet i hällregn före 8 på morgonen, varit handledare och kämpat med rullstolar samt gått runt och känt sig allmänt fet då blir man inte mer än överlycklig över meddelandet ovan. Min finaste Jess, hon vet allt vad man behöver höra en helt vanlig tisdag, denna första dag i september.