Danny Saucedo – Amazing
Inte särskilt förvånande att denna låt dyker upp i Mello-tider. Måste beundra snubben för att trycka in AWESOME i en låttitel. Jag kommer nog nynna med på I´m feeling great, I´m feeling awesome ett tag framöver.
Skön dag idag, varmt och soligt då jag tog ledigt och var i Sthlm med mamma och syster. Nu sitter jag iofs här med min ekonomhistoriabok igen men snart blir det kväll även hos mig, så här på skottdagen 2012.
Nej för det blev en Estelle Siliva Ewa Mary.
Sitter med melodikrysset just nu och ska läsa lite innan det är dags för Dirty Dancing med mamma, Toini och Erica, och sen mello ikväll.
Men vart tog våren vägen, solen var ju framme när jag började men nu ser det ut att bli en kall dag..
Vi har en ny prinsessa! Hon föddes 04.26 imorse, bussarna flaggar och klockan 12 får ni hålla för öronen för då blir det dubbel salut. Imorrn på konseljen kommer namnet antar jag. Blir det Alice? Eller kanske Désirée?
Det är sol ute, snön gnistrar och himlen är blå! Önskar att jag hade ett foto men min kamera är spårlöst försvunnen, minns inte ens sista gången jag hade den efter junisemestern i Turkiet..


Kronologitentan är över, hoppas att det kommer in ett godkänt resultat där om några veckor, och nu har vi börjat ny temakurs med fokus på Sveriges omvandling under det långa 1800-talet (1789-1914). Kommer bli intressant tror jag.


Ville bara skriva något, är verkligen sparsam bloggare just nu. Skulle vilja ha en ny design också, känns inte så aktuellt med bilder från 2009, en del saker har ju hänt sen dess. Halva duon har ju inte varit Bajenspelare på länge liksom, och det laget är långt ifrån det vi har idag. Träningsmatchen i helgen såg bra ut, känns som en ny grund att stå på - med både tränare och spelare (främst hoppas jag på Lallet och Rynell samt Sinan, som egentligen inte är ny men får börja om efter skadan)


Bara 55 dagar kvar till hemmapremiär och marsch!