Det blev en heldag i Uppsala för att fira Lindas möhippa. Vi startade med lunch på en flotte som vi hyrt för att ta oss uppströms från domkyrkan och tillbaka. Sedan fortsatte vi vidare runt stan för att  samla in kärlekstips där Linda blev belönad för varje tips hon lyckades få tag på. Hon fick även dansa bugg för pengar på stationen. 
Vi fikade, blandade drinkar och körde femkamp i Stadsparken och missade precis regnet. Kvällen avslutades för min del med middagen på mezerestaurangen Hodja. Resten av tjejerna drog ut och dansade! 


Nu blir det helg! Äntligen tre dagar utan ombokningar och standbyförsäljning. Jag önskar mina kollegor lycka till inför helgen-före-Almedalsveckan och ser inte framemot klockan 11 på måndag då jag ska stressöppna en kassa. Kan dock inte lova att hålla mig borta från vår Facebooksida där jag kan svara på frågor i DG:s namn.

En möhippa väntar iaf runt hörnet på lördag, annars består planen av sömn tror jag. Skulle bli glad om det blev lite sol också, nu är det ju snart juli.
Jag visste ju att det var på gång, men idag fick denna fröken inbjudan till Yvanna och Christians bröllop i september. 
Superglad! Och vips så hade jag beställt några fler klänningar, haha. 2014 verkar bli bröllopens år. #chjärtay



Det blev inga blommor i håret eller ringdans igår men väl en trevlig middag med L, M och Em. Det var kallt ute så den som försökte föreslå kubb blev nedröstad ett par gånger, haha. Vi satt hellre i uterummet med infravärme. 
--
Lite senare idag ska jag och W åka in till stan och se Divergent på bio. 

Jag och mina skor tog en paus på Knappelskär efter en löptur imorse. Ena minuten sol och andra regn. Men det var skönt ändå. 
--
Börjar räkna ner mot semestern nu för det känns som det behövs. Den här sommaren kan bli jobbig, bara de 4 avgångarna igår kändes som åtminstone 2 för mycket. 
--
Och så har VM börjat, Holland & Tyskland är gamla favoriter men jag får se hur många matcher jag orkar titta på. Tant Matilda orkar inte med den här tidsomställningen. 

Ledighet och vila i all ära men det står mot rastlöshet och att älska sitt jobb lite för mycket. Men denna långhelg har varit bra för mig.
En fantastisk podcasttorsdag följt av fredag på Sorundafestivalen och grillning i Ragnhildsborg. 
Lördagsshopping i Haninge och middag med pappa och brorsan på nyöppnade Kroken. Igår kväll efter middagen blev jag så rastlös, vad ska jag göra nu då? Var tvungen att säga åt mig själv att det är ok att sitta i soffan och läsa en bok en lördag. (Syrran blir glad att jag äntligen börjat läsa Divergent) Men jag var riktigt nära att ta en löptur trots att det egentligen var för sent. 

Idag har jag varit på lunch med C som var i stan för helgen innan jobbet i Sala började igen. Snart är det match och jag sitter i soldiset i Sjöstan och väntar på J.


Dagen var kommen. Nu slutar Filip och Fredriks podcast i det utförandet det haft i 200 avsnitt. #200Thelastwaltz firades med publikrekord i Globen, över 16000 personer var där. Jag, Jess, Simme, Elin och Tobbe tog middag och drinkar före på O´Learys på TolvSthlm och sen några efterdrinkar på samma ställe. 
Det blev taxi hem, jag kände mig generös efter skatteåterbäringen och det är ju värt det för att det är fantastiskt skönt att komma hem fort. 
En superbra kväll helt enkelt som uppladdning inför en ledig helg! 
Det var länge sen sist och det har blivit juni. Senaste tiden har varit fylld av fullbokade avgångar och lång kö i telefon på jobbet så jag är faktiskt slut. Blev såklart sjuk också för det brukar hända mig. Men nu är det bättre och nu ska det bli sommar! 
Nedan lite bilder på vad som hänt när jag väl varit ledig.
Sol! Och lunch innan 2-0 vinst mot Varberg.
Första löpturen efter Tough Viking med W.
Ledig måndag. Sola på Ringvägen.
Jordgubbar & glass. Svårslaget.
Trevlig bortaresa med pappa trots förlust mot Sirius.
Leve skatteåterbäringen! Shopping med min fina mor.