En spontan och härlig midsommarafton blev det i goda vänners lag. Dans på Hembygdsgården när alla barn och pensionärer gått hem. Vi fortsatte upp till Sandhamn och spelade kubb i mörkret. Värme och skratt. Tack för det🌸🌿

Fortsatt påfrestande försäsong i veckan på jobbet men på betydligt bättre humör igen. Jag ser fram emot sommaren mest för att få den överstökad tror jag. (Mindre än en månad kvar till semestern nu.)
Familjen är bortrest på EM-äventyr i Frankrike så jag och syster bjöd bort oss på middag hos mormor och morfar. Härligt!

Lång dag från 05, irritation och tjafs som jag inte orkar dras med i men samtidigt redan är indragen i på jobbet. Det duggregnade ikväll och jag snörade skorna och sprang en runda. Allt blir bättre då, endorfinet gör sitt. Och jag fick se detta fantastiska ljus på himlen och regnbågen som dök ner i vattnet utanför Bedarön. 


Vilken fest det var igår! Och vilka vänner man har turen att få vara med! ❤️
Andra gången jag försökte mig på frisyren och den höll (hårt sprayad såklart) hela kvällen. Vi började med middag på Folkets hus med quiz, spontantal och snapsvisa på gotländska och sedan dansade vi halva natten lång. 
Hemma från Boston, MA. Jetlaggad som bara den, har sovit till och från i ett dygn och fick ta en 05-morgon på jobbet så allt är snurrigt just nu. 

Boston var en riktigt fin stad! Grön, ren, trevlig, gammal, tegelbyggnader överallt även på det nybyggda så allt passade ihop. Vi promenerade längs Freedom Trail där man på en dag kunde gå förbi varje betydelsefull plats i Bostons historia som grundades på 1600-talet och hade stor betydelse i frihetskriget i slutet av 1700-talet och även de irländska inslagen från den stora hungersnöden på 1800-talet.
Jag och Roger var på anrika Yaukey Way - Fenway Park på eftermiddagen. Vi hade ingen koll på hur baseball går till men i slutet av matchen mellan Blue Jays och Red Sox var vi hyfsat inbitna. Det levde upp till devisen The great american pastime, härlig stämning på läktaren. Soligt och Red Sox vann!

Dag 2 var vi förbi Harvards campus och köpte hem tröjor i Crimson-rött. Eftersom det regnade blev detta den stora shoppingdagen på en stor galleria i Cambridgeside. 

Dag 3 var det sommarvarmt igen och vi fortsatte promenaden mot hamnen där Boston Tea Party hände. Väl där var vi så trötta i fötterna att vi nöjde oss med att titta på det på håll. 
Mycket fin minisemester.