Torsdag. Ytterligare en härlig dag är förbi. 
Har ätit lunch med mamma, skrivit på ett nytt avtal för vikariat till 31/8 nästa år på jobbet, badat i Fjättern med pappa och bjudit J och Mic på middag hemma hos mig. 
25 grader ännu. Den här sommaren alltså. 

Pappa och jag lunchade på nyöppnade Sjöbodarna på Ankarudden idag. Superfint och gott, men dyrt.
Vi drog vidare till det första stoppet på min lilla todo-lista: Plantshopen. Jag har länge velat fixa lite växter till balkongen men inte orkat med planteringsdelen. Nu har jag både lavendel och solrosor som lyser upp härute. 

Mer shopping blev det, ska bjuda Mic och J på middag i veckan och har inhandlat vad jag hoppas blir gott. Har aldrig provat att laga det förut men det går nog bra.

Efter detta var vi tvungna att kyla av oss med ett dopp på Sågen. Det kryllar av broms så besöket blev inte så långvarigt. 

Nu varvar jag tvättstuga med att njuta av en liten drink på balkongen. (Försöker återskapa en riktigt god en som jag fick på Gotland att bjuda tjejerna på.)

Verkligen en bättre tisdag.
Mötte upp Anna för en sen lunch (på Vapiano, var annars) och fika på Söder. Hon flyttar redan på fredag till Norrköping så det brann i knutarna att hinna ses. 

Åkte tunnelbana 3 stationer och höll på att rinna bort, så varmt! 
Det blev en ljummen kväll på Tele2 och Bajen lyckades väl försvara 1 poäng och behålla förstaplatsen i tabellen. Men det var ingen vidare match. 
Ge oss det enda vi behöver: Bajen, en bira, karneval.


Dagens bästa var regnskuren som öste ner och översvämmade oss. Luften blev lite klarare och temperaturen sjönk kanske under 30 grader en stund. 
Vi ska inte klaga men jag har tyckt synd om alla sommarjobbare som fått stå ut i kurerna utan AC. En bordsfläkt har de haft. Arbetsmiljöproblem, jo jag tackar ja. 
Men från 21 igår kväll är det inte mitt bekymmer längre. 
Drygt tre veckor semester. Efterlängtat.

Har ingen riktig koll på dagarna nu, dygnsrytmen är förstörd efter helgens bravader i Visby och nattpass på jobbet. Jag tror det är tisdag..
Jag slutade 8 imorse och kunde sova ett par timmar innan det blev för varmt. 

Ut på Knappelskär; bada, sola och lyssna på podcast. Som så många dagar förut denna härliga sommar:)
Tog nattbåten hem och somnade efter 7 imorse. Värmen och solljuset var ett problem för sömnen så efter bara 4 timmar var det dags att gå upp och ut till Knappelskär. Är nu rätt mör och somnar nog lagom efter Hammarbymatchen. 

Vi har haft en superkul helg på öjn. Igår var vi ett gäng på dryga 10 personer som åt middag på Black Sheep Arms och sen drog vidare ut till Munken. 




Just nu ligger vi på gräset och solar, hämtar oss från gårdagen. Natha och Emelie mötte mig vid färjan och sen gick vi direkt till Kallis. Det var White party, sol, drinkar och dans:)

Stannade kvar en stund i solen med dessa fina efter nattpasset. Vi hittar alltid nåt att prata om, lyckas alltid ta fantastiskt vackra foton, så vips var klockan 9 och dags att sova. 

En morgon som denna, på väg hem. Det doftar regn på asfalt, luften är klar och solen lovar en ny vacker dag.  Då går jag och lägger mig inför nästa nattskift. 
🇩🇪Tyskland är värdiga mästare.🇩🇪
Det blev en spännande match som länge verkade vara på väg mot straffar (som jag ogillar straffar, det slår alltid så orättvist). Men die mannschaft, och särskilt Göetze kan vara nöjd som gjorde ett jäkligt snyggt mål som betyder så mycket. 
Har alltid varit svag för detta tyska lag, så äntligen fick de vinna!

Men nu då? När man vant sig vid att ha VM som en vän i natten. Vad gör vi nu? Återgår till Superettan. 
Solsken. Har börjat dagarna med frukost på balkongen den här veckan. Idag blev det en pw runt Ringvägen och sen drog jag hem till mammas baksida. Det blev en heldag med grillning och solande, lillkusin Stellan kom förbi också och lekte lite i sandlådan. Snart blir det bronsmatch på tv. Heja Holland! 
 
Gör ett försök att bleka håret med citron också, får se hur det går:) 
Psst, bara 16 dagar kvar till semester. 
 




Jag slant lite med en kökskniv i lördags, tänkte på tryckförband precis som vi lärt oss på jobbet och ringde hem mamma eftersom det inte slutade blöda. Väl på akuten ville de inte sy, jag fick tejp men det var inte förrän igår som såret slöt sig helt. 

Den andra skadan jag har? Har varit på jobbet mycket längre än min arbetstid. Orkar liksom inte gå hem, 05-24 trots att jag slutat 13.30 och mellan 9-13 igår trots att jag var ledig. Hängde lite med Linda och Jessica i alla fall haha.

De där tjejerna alltså. Jag blir alltid glad i hjärtat av dem. Det var kallt på Aya men vi satt ute för det är bannemig juli!
Efter lunchen var Sofia tvungen att gå till jobbet men Jess och jag fortsatte upp på stan; tog en kaffe och handlade lite på Hemtex. 
Jag kom hem med en filt som kan ge lite färg till soffan, en supersnygg lampskärm till matrummet och ett armband från SOS barnbyar som åker på bredvid mitt guldankare från Unicef. (Och snart får det vara dags för min ankartatuering också..)

Två lediga dagar som jag försöker få till lite träning på. I augusti ska jag ju iaf orka runt 5 km och kasta färg på mina medtävlande. 
På vägen tillbaka från en promenad igår såg jag dessa moln och det mullrade som bara den. När jag sen var uppe i min backe kom ett rosa ljus över mig omedelbart följt av åskan.. Jag sprintade upp till min port efter det! Obehagligt.