En riktigt härlig ledig helg har det varit. Det behövdes, har blivit mkt jobb nu (och mer lär det bli i och med att jag gått upp till 100%). Längtar till semester, men innan dess ska det bli lite planer för sommarn. Sicilien, Color Run & mosters bröllop i augusti är redan spikat. 

Åter till helgen. Vinis med mitt fina gäng, hemma hos Em. När jag gick var det nästan ljust... och lördagen blev sedan skönt seg i soffan och på balkongen i solen! Idag blev det lite fix med matlådor och fika + grill hos pappa.

Så här glad var jag efter en sen pw/run i skogen! (Godnatt, imorrn är det måndag och jobb 7-21.30)

Vi klarade det! Vilken känsla att få den där medaljen runt halsen efter att ha forcerat amerikanskt fotbollslag och simmat i isvak, klättrat uppför väggar, krypt under hinder, sprungit uppför leriga Hagabacken 3 ggr, genom träsk, under broar, simmat i Brunnsviken (kallare än isvaken) och sprungit genom elstötar. 
Jäkligt kul var det! Och min stukade fot höll ihop:)


Var förbi Em's nya lägenhet igår. Liten men nyrenoverad, stora fönster i vardagsrummet så det kändes större och så mysig! Natha, Em och jag delade på lite bubbel, städade och snackade till midnatt. Bästa helggänget jag kunde hamnat i på jobbet. 
--
Och så tog jag ledigt för matchen ikväll. Skönt med söndag. Kanske planerar en resa, ska väl ta tag i städningen inför kalas nästa vecka, handla och laga matlådor (som alltid). 

Uppskattar att inte behöva stressa med en uppsats som jag gjorde vid den här tiden förra året:)


Läget på skadefronten: jag minns inte hur det är att inte halta och vet inte hur det ska gå till att gå normalt igen, ever.
Det gör inte ont egentligen, bara vid vissa vridningar av fotleden. Det värsta är att leden är instabil... Kommer inte lita på den till 100%, dessutom är konditionen ett stort frågetecken nu dryga veckan före tävling. Men det kommer lösa sig.