En vecka på Teneriffa gick fort. Jag behövde tydligen sova ikapp massor av timmar men vet ni det är ju helt okej på semestern! Mamma och jag gick upp vid 8 ändå och gick promenad efter frukost varje dag. Varmt och skönt vid poolen på dagarna och sangria varje kväll på olika restauranger. Härligt!
Nu blir det promenader på Ringvägen istället. I höstkylan. Ganska bra det med iofs. Borta bra etc. 



Fraktmorgon i torsdags. Vin hos Emelie. Tippning i Upplandsbro med DFL.
 
Bara dagar kvar tills vi åker till Teneriffa. Måste packa idag! 
Annars har jag tagit upp löpningen igen med två rundor den här veckan. Kylan har varit perfekt men fan vilken träningsvärk jag fick, hela kroppen undrade vad som hade hänt! 
Tidiga mornar i frakten har sin charm när solen äntligen går upp som ni ser på översta bilden. Halvdagar gör det också möjligt att luncha i hamnen med gubbarna på stuvet, så härligt att jag ska försöka lägga in fler såna dagar i kommande scheman. 
En annan udda hobby jag utvecklat är att åka bil o släp. Definitivt en arbetsskada som gjort mig intresserad av att följa med i hela kretsloppet, vad händer liksom innan godset kommer till mig i frakten? Nyfiken och nördig. Uppskattar ljudet av en V8 med öppna spjäll lite för mycket att det ska vara normalt;) Det räcker att följa med dock, fick frågan om inte jag ska ta C och CE-körkort. Haha ni som känner mig vet att jag knappt ens kör bil, har svårt för att parkera och inte skulle tänka mig att köra personbil med släp. Man ska visst aldrig säga aldrig... Haha fast nej.

3-0 seger till slut mot Åtvidaberg på Kopparvallen. Himlen var vacker och luften var kall ikväll. Speltempot var uselt i första halvlek och nu känns det som vi alla väntar på att serien ska ta slut så vi får börja om på nytt. Vi har i princip klarat kontraktet. Skäms nästan över mitt svala intresse i år, det här var bara den andra matchen jag varit på denna säsong.