Det är ju extremt vad man missar mycket när det är OS, jag klagar inte men jag har märkt det. Allt annat går på sparlåga, det enda jag lyckas se på tv förutom Vinterstudion är 24, och bara för att det spelas in!
   Annars lunkar det på som vanligt, har jobbat lite men ska egentligen skriva på första uppgiften på kursen. Men det blir ju som vanligt med mig att man börjar lite sent, får nog ihop något att skicka in i helgen..

Vi är ju hundvakter också.. eller jag mest eftersom jag är hemma och blev tilldelad den uppgiften. Visst är Leia mysig men jag är ingen extrem hundmänniska, eller naturmänniska heller för den delen som gärna går ut på promenadet stup i kvarten. Äh, det är bara några dagar i alla fall.

OS-tider, då får man vända lite på dygnet, har sett curling, konståkning och hockey tre nätter i rad nu, det börjar ta ut sin rätt. Ska jag möjligen ta en powernap efter denna startgrupp?
Jag hoppas Adrian Shultheiss får till sitt scizo-nummer och att Lambiel tar upp sig till medalj.

Manboy, manboy.. Å så vatten på det. Fantastico!
4 killar hittills klara för final (Ola, Salem, Eric, Andreas), när kommer tjejerna?
Snart är det torsdag igen, den är alltid lång i och med kvällsföreläsningen och diverse normala tågförseningar. Fredagen följer och jag brukar lyckas renskriva mina anteckningar, helgen är lugn och nu äntligen är det träningsmatcher  också, sedan börjar det om igen.

De senaste veckorna har dagarna fram till torsdagen gått fort, jag har jobbat ganska mycket vilket känns skönt. Man kan hinna med mycket andra saker samtidigt som man jobbar också:
   Läser återigen en viss bokserie och är på fjärde och sista igen. Överväger att ta en paus sen, dvd-release av New Moon i mars och biopremiär av Eclipse i juni lär sätta fart på läsandet ytterligare en gång. Frågan är varför man läser om saker, någon som har svaret?

Bellas box, 3 dvd och posters mm. Jag struntar i postern men jag är otroligt svag för allt extramaterial, tänk två, TVÅ skivor! Himmelriket.


Dygn 8 för Jack Bauer börjar på söndag..
ÄNTLIGEN, kommer ni ihåg maratonet i våras? Jag lyckades göra massor av skoluppgifter samtidigt som jag tittade på serien dygnet runt, nästan i alla fall. Besatthet är min grej när det gäller en del saker har jag märkt. Det blir till att beställa TV400 igen då den inte sänds på "stora" fyran.

Och ja, för att förklara rubriken, jag skuttade lite av glädje på jobbet när jag läste att 24 skulle börja igen..

Haha, Niklas Wikegård.. Man måste ju se fram emot OS!
Så var decenniets första månad slut. Har ni märkt att tiden går så jädra fort?
Bogey & Bergman.
I Michael Curtiz regi och Max Steiners score. En klassiker från WB!





Mitt hår är mörkt nu förresten, sen förra veckan, samma dag vi började kursen på Univeristetet faktiskt. Det verkar kul, jag gillar historier bakom och lektor JT är kunnig som få. Jag hänger inte med i musiktermer, omusikalisk som jag är men som tur var handlar det inte mycket om sånt..
   Jag vet inte vad kursen leder till, varken för mig eller de typ tjugo andra som var där förutom att jag nu inte bara kommer titta på eftertexter när det gäller film utan också musiken. Har sett en massa film (Sweeney Todd, Chocolat, Proof of life och Casablanca) i helgen och uppskattat det mer och mer. Åh, vad jag skulle vilja vara med om en filminspelning men jag är inte kreativ så jag kan inte skapa någonting - det måste finnas något annat.

Det händer saker på jobbet, vi får se vad som händer när allt är klart. Ska snart dit, känner mig lite sjuk men struntar i det eftersom det bara är två timmar.