...strax före advent. Jag har slagit in några julklappar och hängt upp adventsstjärnorna i fönstren. Kanske lite tidigt, men det blir ju så mysigt med allt ljus. 
Jag passar nog på att ta en promenad i solen snart. Om jag orkar. För här ligger jag utmattad på mitt köksgolv.
Det kan inte längre vara trötthet från i lördags. Jag är vimmelkantig.
man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva
Nu är det klart! 10 maj nästa år kommer jag och 3 kollegor från DG starta i Nordens största Obstacle Race: Tough Viking. I maj går den korta varianten av stapeln, en 5 km bana i Hagaparken i Stockholm. Vi startar med den och ser om vi vill fortsätta med den långa tävlingen i augusti.

Det som är extra roligt är att vi fått godkänt från marknadsansvariga att köra tävlingen i Destination Gotlands namn! De sponsrar oss och vi tävlar för DG. Ingen publicitet är dålig publicitet, remember!

Kolla in våra förberedelser till tävlingen på bloggen http://www.dgwarriors.blogg.se
Mer info om tävlingen på http://www.toughviking.se
Viljan att fixa lägenheten har inneburit många både små och stora köp den här senaste månaden. Jag ser dem som en investering för livet, trots att jag inte vet vad som kommer hända nästa år när mitt vikariat är slut. Jag har beslutat att inte tänka på det förrän i vår när jag måste kolla utbildningar ifall jag inte kan fortsätta på DG så nämner inget mer om det nu.
 
Att jag beställt så mycket grejer har också med jobbet att göra. Vill inte påstå att vi har ett slappt jobb, men när vi sitter långa dagar framför datorn kan man onekligen bli sugen att shoppa på nätet.
 
Saker som varit "absolut" nödvändiga köp den senaste månaden sträcker sig från den dyra soffan och tv:n till supersöta julgardiner från jotex, vinterfodrade träningskläder från stadium och en startplats till Stockholm TunnelRun 2014. Mycket nödvändiga köp i varierande prisklass ;)
 
 
 
 
Jag måste inleda med att säga att det går i vågor det här med inspirationen att blogga. Kanske jag ska börja igen lite mer regelbundet, tänker jag på nästan på daglig basis, men det blir inget.

Något som får mig att vilja blogga är definitivt allt nytt jag vill ha till lägenheten. Den här tvåan på Toppis är som en omstart, denna gång vill jag ha det mer ombonat än det någonsin blev på Skebokvarnsvägen (där det tog minst ett år innan några tavlor kom upp på väggarna).

Just nu väntar jag på nya tapeter som ska upp i veckan och sen i december kommer soffan. Då blir det mysigt.
Under tiden försöker jag klura ut hur väggarna ska pyntas i övrigt, med tavelhyllor, fina saker/tavlor/fotografier. Jag kanske slänger upp några foton på det sen. När jag väl bestämt mig förstås.. Här är soffan i alla fall. Och där i cosy-hörnet, där kommer jag hänga i vinter ;)