På lördag blir det New Moon med Mic..



Idag var en bra dag. Så som de flesta dagar borde se ut; lite lugnt på morgonen och göra vissa sysslor, ta en lång promenad till tonerna av en ny skiva och träna lite efteråt, för att sedan gå till jobbet man kanske blev lite "skadad" ifrån och tycker om ändå.
Några sådana dagar och några lediga efter det, vore inte det någonting..
Nu blir det fyra dagar i rad med jobb.
JAG vill att DU slutar nu.
Så var det klart, Emil Johansson, Hammarby gjorde årets mål i Allsvenskan 2009. (Jag röstade bara några gånger :p)
Det vackra skedde i den första matchen på en solig Borås Arena den fjärde april mot ett guldtippat Elfsborg. Det oavgjorda resultatet som följde kändes riktigt bra kommer jag ihåg, det var inte vår match men det lovade början till en mycket bra säsong.
Vi vet alla hur den slutade och det känns nu så rätt att få komma ihåg hoppet man fick då och att Emil själv får credd för sin prestation. Stordåd väntar den killen, på ett eller annat sätt!



For the days to come
/M

Det officiella Årets mål på fotbollsgalan utses på måndag, röstningen började idag..
Hmm, vem ska jag rösta på?! Inte så svår fråga.

Emil Johansson 099 - 323 01

Veckan har kantats av sympatier för andra lag, nu när slutet redan skett (för detta år i tabellform åtminstone). Att tillfälligt hoppas på IFK mot gnaget gav samma resultat som i söndags och dubbeln var ett faktum. Imorgon avgörs även om det blir derby mot Dif i SE eller inte. Ska man tillfälligt hoppas på Assyriska då?

Annars var Man U´s upphämtning mot CSKA Moskva källa till mycket glädje under veckan som gått, tur att vi lyckats få alla kanaler på boxen eftersom den sändes på Viasat Motor, av alla ställen.

(Så länge det inte är officiellt så är det inte det och därför kommer jag inte tro på lösa rykten..)

Det har kommit minimala mängder snöflingor i stan idag som uppmärksammats av alla, detta kombinerat med hård vind ... tillsammans med lite skön musik är en promenad det bästa som finns då. (Att promenaden var till massören var också ett plus..)
Jag gillar sånt här väder, man kan välja att gå ut en stund eller helt bädda ner sig under flera filtar och se på film.
Hösten ser (otroligt nog) ljus ut och jag känner hur styrkan inför nästa säsong växer.

Nu blir det att följa med pappa som ska få svin-vaccinet och imorrn blir det till stan med J!

Just idag heter favoritlåten "Last days of disco" och jag längtar till Reality killed the video star kommer i nästa vecka.. Biljetterna till New Moon lär även ha släppts idag, så nu är det dags för mig och Mic att plocka fram våra "lite-yngre-än-vår-riktiga-ålder-personligheter" 
Eller okej, det kanske bara är jag!