Jag har mått bättre kan jag säga.. Sommarfest med jobbet igår, fan lika kul som alltid. Det är något med DG-crew!
   Strange though, just how easy everything went by me. 
  And I didn´t care.

Tillbaka i landet nu efter en varm och slapp vecka i Tunisien. Grymt mycket bättre väder än Bulgarien förra året men det fanns andra omständigheter som kunde sabbat hela semestern. Då är det tur att man åker med J, vi är rätt bra på att underhålla varandra även i de mörkaste tiderna.. :) Det är såna grejer man kommer ihåg, såna dåliga saker vi har skrattat åt!!

Borde sova nu egentligen då jag varit vaken i 36 timmar förutom microsömnen på buss och flyg. Transfer mitt i natten är inget jag direkt uppskattar när man åker hem..
Nu försöker jag uppdatera mig lite och försöka få grepp om vardagen. Imorgon ska jag iväg till lägenheten och se på mitt nya golv, mäta för tapet och planera ur IKEA-katalogen! Yes vad kul!!
Just det vi vann i söndags, 3-2 hemma mot Haris´ Assyriska. Stundtals en riktigt bra match, rolig att se på och vi släppte aldrig Aff ifrån oss trots att de tog ledningen. Efter två snabba av Traore och Maic så var det vår ledning istället, innan slutet av första halvleken. När de kvitterade 2-2 slog Linus tillbaka och vips hade vi slutresultatet.

Jag har varit lite upptagen denna vecka, det har gått fort trots att tiden släpar sig fram. Snart är det äntligen torsdag när jag ska komma iväg till solen i Tunisien. Kanske är färdigpackad... men det återstår att se. Man packar ju alltid för mycket ändå!

Denna kloka bild är lånad från min kloka kollega Jessie och de kloka orden kommer från Gandhi.
Och nu drar vi utomlands också!! Det blev snabbt bokat här när vi inte hade något annat att göra på jobbet. Det är en mycket skön stämning vi har haft, sånt som gör att man kommer tillbaka till DG trots att det är mycket stress andra dagar under sommaren. Precis som under sommaren 2008 spelar vi kort, bokar resor, hoppar omkring, dricker kaffe, skrattar... och bokar en och annan gotlandsresenär också.

I alla fall så drar jag och J på torsdag till Tunisien. J kom hem därifrån i onsdags.. Har återbesöket ngt med W att göra mån tro eller bara det faktum att vi ska sola, bada och spela fotboll på stranden hela dagarna.. en välbehövlig semester innan allvaret börjar.
Är jag lynnig eller, nu känns allt bra. Som jag sa i tidigare inlägg, oavsett datum kan dagar vara skit eller helt tvärtom! :)
Fredag den trettonde idag. Inget jag tror på ändå, allt kan gå skit eller helt tvärtom alla dagar i veckan, oberoende av datumet ;)
Igår var jag iväg på ännu en avskedsfest, denna gång för Y som ska lämna oss här för Linköping. Och själv ska jag flytta, närmre stan, nära en tunnelbana och allt.. Det kommer nog bli jättebra, känns läskigt, obekvämt och stort på samma gång.

Jag tror jag blir galen snart.. Precis som förra gången jag skulle börja skolan så är jag helt clueless. Får väl vänta på något brev med lite information, ska det vara så jädra svårt att skicka ut!!
Imorrn ska jag gå in på mitt universitetskonto (vilket jag mindes att jag hade idag) och se om jag har femtielva informationsbrev på mailen där. Och varför länkar man till kontaktuppgifter till någon som inte alls kan svara på ens frågor?? Jag tror som sagt jag blir galen!

Imorrn hämtar jag mitt pass i alla fall, så man kan åka härifrån ett tag. Om vi har tid och inte ska flytta eller något då, man vet ju aldrig när nästa sak kommer och förstör..

Ursäkta detta inlägg, snart är allt säkert bra igen.
Stormatch på gång i Peking nu. Tv4sport laddar upp i hela fem minuter med två kommentatorer. Det ni, det är bra för att vara Superettan!

Update: Även Norrköping är bra för att vara i SE, trots att de fick en tidig straff helt fel när domarn inte blåste frispark fördel Bajen i förstaläget. Det blev 1-0. Tacka Hopf att det inte blev mer än det.
                 
Imorrn drar vi mot släkten i Jämtland. Roadtrip med pappa och bror, ska bli kul. Det var så länge sen man träffade alla kusiner. 11 är vi, farmor kallade oss sitt fotbollslag :)
   Nu ska jag möta Yv i hamnen för ett glas gott, som hon sa. Åh, ledighet är skönt det!! :D

Igår vann vi i en trög match mot Trollhättan med 3-0. Det släppte mot andra halvlek då vi i publiken också tog i mer.. Innan var vi väldigt otaggade men det tog sig, som alltid tänkte jag säga. Linus gjorde 2 mål, vår målkung.. Och Dahl fastställde resultatet på en frispark som rann rakt igenom muren. Nästa gång kommer vi knappt ha något lag, det blir alltid en sån match när allas 3 gula kort ger med sig avstängningar samtidigt, vi kommer åtminstone sakna Dahl och Castro!
Förresten var det Traores första match sedan han kom tillbaka till oss. Traore är alltid Traore och inga självmål gjorde han så det får vara godkänt.. ;)