Nu rullar det på igen, jag började jobba igår och det känns faktiskt jätteskönt.. Det är nya sommarjobbare och gamla bekanta nu och jag hoppas att DG09 blir ännu bättre än DG08!

Efter söndagens genrep innan allsvenskan drar igång igen (vinst mot BP med 2-0) börjar suget verkligen infinna sig efter att få stå i klacken och sjunga och på lördag är det dags. I enlighet med mitt nya motto att ta en dag i taget så funderar jag inte på vad som ska hända sen, det känns bättre så.


..om vi kunde köpa oss en lägenhet ändå..

Om resan var lång på väg till Bali så var den ännu längre hem, främst för att vi tvingades vänta på transfer i Bangkok i fem timmar..
Men nu är jag hemma igen, har haft det så skönt - solat, badat, läst 9 böcker, ätit god mat och shoppat lite snygga grejer..

Jag är väldigt trött men ska snart gå ut i solen här hemma, äta glass med J och annars bara ta en dag i taget.

Imorgon bär det av mot Bali, en lång flygresa ska det bli och sedan en skön semester i två veckor.
   De senaste dagarna har jag i alla fall varit så upptagen att jag inte hunnit sova ut efter studenten, jag var på profildag i måndags på jobbet där vi fick brand- och HLR-utbildning och idag var jag domare på ungdomsfullmäktiges sportcup på Kvarnängen. Trots tröttheten var det ändå skönt att göra någonting innan man slappnar av helt!

Dagen efter studenten, det som skulle vara den värsta dagen i livet har inte alls varit det. Jag ser tillbaka mot en sjukt kul dag som aldrig verkade ta slut. När jag tänker efter så känns det konstigt att Champagnefrukosten när vi skrev i mössorna, och TG var på samma dag. Mellan det fanns även bussresan med klassen till skolan, fotograferingen, betygsutdelningen i skolan, utspringet, flaket, när kärngruppen åkte egen bil och skrek runt stan och mottagningen, kvalmatchen mot Danmark och barhäng.. Efter TG tidigt imorse blev det lite mer häng hemma medan vi väntade på taxi och tåg mot Ösmo och då började jag bli lite(!) trött.
Massor hände och det var en helt fantastisk dag!!


Det har varit val till Europaparlamentet idag, högre valdeltagande än förra gången men det är fortfarande många som inte röstar. Vad tycker ni, är det inte ens medborgerliga plikt att rösta? Man kanske inte kan klaga annars..
   I Sverige är det främst Piratpartiet och Miljöpartiet som går framåt medan de traditionella partierna (s) och (m) inte har gått nämnvärt upp eller ned i resulatatet. I EU däremot verkar det vara tvärtom.
Det är sjukt, det är vad det är.. att vi tar studenten imorgon. Det har alltid varit en avlägsen dag, något som andra gör men inte vi och nu är det helt plötsligt vi som är äldst. STÖRST, BÄST OCH VACKRAST!
Upp tidigt och sova sent på söndag - för vi ska sjunga som aldrig förr!
Det startar med champagnefrukost i Ösmo hos J...

Himlens vida väv är vidsträckt men finmaskig...

Jag och J har suttit en hel dag med ett bildspel som knåpas ihop till vår lärare, och än är det inte klart.. (Det är ju tur att det finns uppgifter ändå när skolan lugnar ner sig, så att man inte degar ihop för mycket menar jag..)


SP3B, nu är det bara 5 dagar kvar!