___

5kommentarer

Himlens vida väv är vidsträckt men finmaskig...

5 kommentarer

Sandra

03 Jun 2009 11:39

Nja skönt vet jag inte om det var, svinkallt haha. Bali låter ju varmare än Skåne du :P



Haha ja men jag tror nog de flesta kommer gråta så du behöver inte känna dig ensam iaf ;)



Men precis. Det är inte sånt man går ut i pressen och snackar om efteråt. Men jag är inte förvånad när det gäller Mjällby.

Nja två matcher till innan uppehållet. Så den 13 juni är sista. En del skador. Två korsband tyvärr men tror en av dom kan vara tillbaka möjligtvis för han tränar med boll nu iaf. En magmuskel också. Men vi har faktiskt inte så många skador just nu. Men Bajen har det va?

Sandra

04 Jun 2009 11:13

Svar: Haha ja liite :) Mmm det gör ju det faktiskt. Men det är så kallt där, alltid. Fast i Landskrona är havet alltid stekhett ;)



Ja Mjällby är alltid Mjällby liksom. Dom kör ju inte helt med rent spel varken på planen eller i organisationen så vi är inte direkt förvånade kan jag ju säga.

Nej det är ju det som är lite jobbigt under sommaren. Vi har ju en superduktig dansk kille på lån från Chelsea.. får se om han kan förlänga lånavtalet nu. Hade inte varit fel för han ger passningsspelet en helt ny dimension. Finns det några ni är rädda att tappa?



Ja usch korsband är inte alls roligt. Men vad irriterande med dessa avstängningar alltså. Det får vi hoppas på.

Yvve

04 Jun 2009 22:39

Två dagar kvar... började inte vi sexan nyss?

Sandra

05 Jun 2009 14:55

Ja det är ju svinkallt idag så det var extremt skönt att mysa ner framför tv:n och invänta sin sambo :)



Haha oh ja det är verkligen varmt i havet här.



Nej dom gör ju inte det men jag vet att dom vill behålla Morten och han har precis förlängt med Chelsea och det är positivt eftersom han inte får mkt speltid med deras U lag för dom har matcher varannan vecka. Så då aksnke han stannar. Hde varit bra!

Nej mén det är ju skönt att dom inte drar för mkt i era killar iaf. Nej det är väl svårt för de flesta klubbar att köpa just nu. Det är inte lätt att få det att gå ihop med dom stora löner som redan betalas ut.

Sandra

05 Jun 2009 14:56

Förresten.. får ju för tusan inte glömma GRATTIS TILL STUDENTEN :)

Kommentera

Publiceras ej