Vi hade det precis så här härligt igår! Just så!
Sofia gav mig ett par solglasögon som kom väl till pass på balkongen. Hon höll på att rensa ut en massa glajjor och dessa var inhandlade på någon marknad. Perfekta! En tjej kan inte ha för mycket solglasögon, som Jess skulle ha sagt. 

Sofia, Jessica, Minea och jag drack appletinis hos mig innan vi fortsatte hem till Jocke på Trehörningen där vi mötte upp Simon och Elin. Där grillade vi och drack vin till sent. 

Idag har jag bara orkat mig ut på balkongen. Sitter i solen och väntar på att Bajen ska spela borta mot Värnamo. Läste precis ut Alex Schulmans bok "Skynda att älska" och grät en skvätt för hur kärleksfullt han beskriver minnet av sin far. 
Såna här böcker och alla möjliga dokumentärer har jag snöat in på just nu. Det finns så mycket fint och hemskt i världen ju.


Att hänga i soffan, dricka kaffe, lyssna på podcast och det regnar ute. 
Det är härligt.
COLOR RUN! 5 km av glädje, massor av folk i ballerinakjolar och färg! Ibland var vi tvungna att gå för det blev så trångt i banan men det var så kul. 
Att hänga med de här brudarna är ju det!

Lördagen fortsatte i samma anda. Jag mötte upp en chockad Yvve som precis då skulle dansa på Sergels torg som uppdrag på sin möhippa: Miss yxis world tour. 20 glada tjejer i lagtröjor stod runt om henne. 
Efter presentöppning (där alla till sist hade tårar i ögonen av lycka), fix och förfest drog vi sedan till Koh Phangan på Söder och dansade vidare i natten på Debaser Medis. 
Så det var möhippa nummer tre i år, om en månad är det bröllop.
Taylor har sån fantastisk jäkla självdistans i nya videon till Shake it off. 

Sofia, Jessica och jag var inne en stund i Stockholm idag för att hämta ut startkit till Color Run på lördag. 
Tyllkjol och rosa solglasögon ska vi springa i, haha. Detta blir kul!

Sommaren var härlig. Jag hoppas nu på en varm brittsommar men det är rätt skönt med regn och jeansväder också. 

Jag går in i hösten med tillförsikt och hoppas att uttrycket "trägen vinner" verkligen stämmer. Då blir hösten också härlig.
Vi fixar och donar idag. Imorgon gifter sig moster i Kolmårdens kyrka. Jag kommer att gråta, allt kommer vara så fint. 

Och jag älskar min tatuering. Den syns liksom inte från mitt håll när jag har armen normalt längs med kroppen och så vips om jag går förbi en spegel eller vrider armen så är den där. Fin. Och betydelsefull på många nivåer.
Trötta efter en kort flygning, där jag äntligen fick se mitt bagage men vi tyvärr fick vänta förgäves efter Wilmas väska, är vi nu äntligen hemma igen.

Det var verkligen skönt med semester men det är minst lika skönt att komma hem. Hela familjen hade klipptid inbokad för att bli snygga inför helgens bröllop. Jag har även hunnit med att fika med Jess och Sofia på stan. 
Får se dessa sötisar redan imorgon, vi har en grej inbokad;)

Ett par senilsnören till glasögonen är nu inköpta förresten. Mycket fina tycker jag och det känns tryggare redan. Mina solglasögon blev ju snodda förra veckan. Och jag får alltid leta efter de vanliga glasögonen hemma, minns aldrig vart jag lagt dem. 
/Hon med minne som en guldfisk.
Ser ni det där lilla röda uppe i högra hörnet? Det är lava. Etna exploderar varje kväll men det fastnar liksom inte på bild. Men det är rätt coolt.




Man ska väl släppa detta. Men jag börjar bli less på att väskan fortfarande är borta. Enligt uppgift är den åtminstone i landet nu, skickad via Bryssel av alla ställen. Men att sedan komma ifrån flygplatsen i Catania till mig i Taormina Mare är inte helt enkelt när allt hänger på en trött italiensk man som helst inte jobbar alls. Jobbar man inom service får man fan hålla en viss nivå menar jag.

I alla fall så har jag köpt en klänning att gå runt i. Det funkar ändå. Man kanske ska börja resa med endast handbagage tänker jag.
Taormina Mare. En härlig liten by som sluttar i havet, vi åkte linbana upp till centrum och där har man världens utsikt. På blått vatten, båtar och Italiens fastlandskust. 
När vi åkte buss sent igår kväll från flygplatsen såg vi även Etna som sprutade lava. Tydligen har hon bara utbrott var tionde år och vi har turen att få se detta på nära håll på fredag. Då blir det en klassisk charterutflykt. 
Helt som det ska vara.

Min väska försvann typiskt nog när vi landade så jag lever just nu på lånade kläder från mamma och syster. Imorgon är jag väl tvungen att shoppa lite men jag vill ju ha mina kläder...

Det blev möhippa hela långa lördagen från frukost på XOKO till bukettbinderi där Linda fick göra sin egna bukett: en droppe, och vi andra fick göra små corsager. Vi fortsatte med avslappning på Buddha spa på Söder och sedan middag, standup och drinkar! 
Min fina moster verkade mycket förvånad och rörd när det gick upp för henne varför vi var där imorse:)

Vi sov kvar på hotell och jag fortsatte söndagen med att hänga med Yvanna. Vi mofflade i oss pannkakor och snackade i många timmar, sen kom hennes blivande man hem från en övning i Kiruna och vi insåg att tiden runnit iväg. Så kan det gå, time flies...