Det är vår och mösspåtagning i luften. Har varit på KB denna vecka och börjat rota i mitt material och har därför en plan.
Idag kan jag känna lycka trots att jag vet att jag senare ikväll mycket väl får lomma hem från Domnarvet med förlust i hjärtat. För man kan ju inte få en fjärde vinst? Inte som bajare väl? Men vi tar en match i taget och detta blir årets första bortamatch som upplevs på plats.
Lägligt alltså att skolan för tillfället inte ger panikkänslor, och att släktingar på fädernet bosatt sig i Brages hemtrakter. Snart bär det av!

Ljuspunkten är att säsongen äntligen är igång. Vinst mot Halmstad i måndags då Bojassén fortsatte målskyttet(!) som avslutade säsongen vilket sportsidorna såklart fokuserade på. Själv var jag lyckligt hes med bengalaska i håret. Åh, förstår inte folk som tycker det låter konstigt.


Jag vet inte om jag vågar uttala känslan högt men det känns - i.år.gäller.det.
Snart har halva april gått redan.

--Börjar må smått illa, för tiden kommer springa förbi och vips så är det maj och uppsats-stress. Idag lugnar jag mig själv med att det var en mall jag skulle göra för då kan man ju bara fylla på, eller hur.
Egentligen borde jag inte ha panik eftersom jag känner mig själv nog att jag vet att de tomma veckorna i maj kommer bli mina pluggveckor då jag undersöker och skriver hela uppsatsen. Det blir inget KB imorgon, det blir sökande efter en metod och att tänka på mina kategorier men det betyder att jag nästa helg får ta en lördag på bibblan för att hittepå ett PM.


--Ibland tänker jag att det inte kan vara hälsosamt att arbeta på detta sätt, och värst är nog att det inte tas på allvar eftersom jag av någon anledning får bra betyg. Min handledare verkar kolugn att det kommer gå bra för mig. Så, då borde det inte vara några problem väl.


--Planer är min grej förresten. Kanske borde jobba med projekt istället--