"Din totala skuld är 150 713 kronor. Ditt årsbelopp för 2014 är 6600 kronor, vilket är 15 procent av prisbasbeloppet för 2014 (44 400 kronor). Din återstående betalningstid är 22 år."
 
Om man inte kan sova kan man ju träna på handstående i 45 minuter. 
Å vad jag vill kunna ta mig upp utan att ta fart eller ha väggen som stöd! Bara att öva, öva, öva. 


jag troooooor
att allt det bästa
inte hänt än. 
 
Idag har jag glott på Håkan-konserter, vilket både är tragiskt och komiskt på samma gång. Tog en kort promenad i minusgraderna hem till pappa där jag och H fick middag. 
Väl hemma unnade jag mig ett bad vilket jag tänkte skulle göra mig trött. Funkade sådär.
Slut på helgen, nu blir det jobb igen.
Så kom snön ändå, får se hur länge den ligger kvar. Så skönt att vara ledig och inte ha några tider att passa.. Har varit på gymmet och nu ska jag kötta säsong 6 av Sons of Anarchy.
Idag tog jag mina första löpsteg för året. Ack så långsamma, men ändå fem sköna kilometer på Lövhagen. Vintern är ju inte här så man får passa på när det inte är halt. Har tappat så mycket kondition sen Midnattsloppet när jag i princip slutade springa helt, så det är tur att det är 123 dagar kvar till Tough Viking.


Här hemma är julen bortstädad också. Hittade några gamla gardiner och lampskärmar som jag faktiskt är nöjd över. Det blev väldigt vitt i vardagsrummet, men det känns bra. Lugnt och harmoniskt. 


Äntligen tog jobbhelgen slut. Det var ju så att en av färjorna gick mot grund i torsdags kväll i inloppet till Oskarshamn och vi fick slita ordentligt så gott vi kunde med den information vi hade. 
Man kan säga mycket om det, men jag nöjer mig att det gick bra. 
MS Gotland befinner sig just nu söder om Varberg på väg mot ett varv i Göteborg. (Jag är alldeles för fascinerad vid att kunna följa henne på marinetraffic.com, det har gjort allt enklare att greppa.) 
Aaaah! Min (o)planerade lediga helg låg framför mig, sen hände lite saker och så blev det en 41,5 timmes jobbhelg fredag till måndag istället. Aldrig har någon längtat så mycket efter en tisdag, det kan jag lova!