Sommarvärmen kom precis när jag var på ön i veckan. Var där i tre dagar på fackmöte och utbildning i Farligt gods (ADR 1:3) denna gång. 
Jag känner mig fortfarande som en turist fast denna gång försökte jag ta mig runt utanför murarna också. Hittade en park jag ska träna i nästa gång till exempel.

Min väg till jobbet klockan strax före 5 är så vacker. Tacksam för det! 
ESC-häng i Stockholm, sangria och middag med mamma och genrepet på Globen. Plus, W i keps bara för att hon var så söt!

Skriver mest här när jag har bra dagar för det känns skönt att föreviga de ögonblicken. Jag vet ju ändå att tiden som går mellan inläggen kan innehålla annat också. Som oförklarliga dippar efter en månad av glädje. Jag vet att det vänder uppåt igen vilket är en säkerhet jag inte hade tidigare i vår. Pga orsaker. Solen hjälper! Det går inte att vara annat än glad när solen skiner när man vaknar (till och med om klockan är 04.20).  
Mer solsken och två lediga dagar. 
På Havstrappan med bästa Bea, spontan bortamatch i Örebro med pappa och shopping med mamma och W. 

Jobbhelg men riktigt bra kvalité på den lediga tiden också. Födelsedag i fredags, man blir varm i hjärtat av alla som tar tid till att gratta en. På kvällen tog jag en löprunda bara för att det var så fint ute, rosa himmel på Ringvägen. Stop showing off! Så vackert! 
Idag har jag och Bea varvat skrivande med skrattande i frakten. Dessutom kom faster och kusin förbi och bjöd på fika på Havstrappan. 

30-årsfirande för Natha förra helgen med alla fina, spontan grillkväll i fredags hemma hos morbror. Och solen är här! För nu är det maj- min månad. W och jag sitter på balkongen och äter jordgubbar. Härligt!