Tiden går fort nu. Snart har även denna novembermånad gått.
Var på ön på möte med Bea när första snön precis smält bort vilket var en mindre besvikelse på en i övrigt bra resa. Möten, protokollskrivande och administration har varit melodin för min del på jobbet. Jag har insett att jag behöver värderas högre för att orka vara kvar men tankarna på att plugga igen är inte tillräckligt lockande just nu.
Annars har jag också hunnit med brunch på Kroken och häng på Bar & Burger och Radiokakan med bästa gänget. De känns så självklara och ger mig energi när den inte alltid finns där.
Nu är det snart jul igen. Snälla låt det gå fort.

Det är många timmar kvar av den här natten. Jag blandar valvakor från SVT, Filip och Fredrik på kanal5 och NBC News på youtube. Västkusten har inte stängt vallokalerna, det är too close to call men det ser också läskigt nära ut i många viktiga stater. Jag har svårt att förstå att de ens kan värdera båda kandidaterna som lika illa, det är fruktansvärt tydligt att den där äckliga gubben inte är värd att lyssna på. Det visar bara att landet består av alldeles för många andra vita, inskränkta gubbar i alla åldrar med värderingar från stenåldern. Man får inte avfärda de äckliga saker han sagt om kvinnor som att "det är så män pratar". Inte ens på skämt får man överhuvudtaget tänka att det är okej.

I'm with her om ni inte förstod det.

Uppdatering. Jag somnade till och vaknar till en annan värld. Osäker vad som komma skall. President Trump. Är det ens på riktigt?

Att få saker gjorda, gå ner till jobbet på en ledig dag (självvald övertid) och bli klar med en brådskande uppgift, nästan blåsa bort i snöblasket, baka onyttiga nutellasaker med syster och se på Champions League. En bra onsdag!